Премини към съдържание

Предно стъкло и съединител за Спейс стар дизел


Препоръчано мнение

Здравейте, колеги. Имам два проблема - и по двата не знам какво да търся и да правя. Новият от градушката е пукнато предно стъкло. Пукнатината е горе - полукръг около мястото, където е залепено огледалото, стигащ до уплътнението - и не пречи, дори и едва се забелязва отблизо. Не знам нито дали бих могъл да карам с нея, нито дали и къде се намират такива нови или стари стъкла. Нямам представа и какво би струвало. То е ясно, че точно сега няма как да се смени, но по принцип...

Вторият проблем е по-сложен. Майсторът каза, че съединителят е за смяна, понеже отделял много високо. Има ли някой информация по същите въпроси - нов или стар(?), цена(?), рискове да карам и дали въобще си струва да се занимавам или... Благодаря предварително за информацията, ако някой може да помогне.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

120лв преден джам, 330лв феродов диск с притисквател - LUK, към 250-300лв долна помпа (не съм сигурен за тази цена, може и да те подведа), съединителя ти ако не приплъзва може да изкара доста, това че отделя горе не е проблем, по принцип този модел отлепя леко нагоре, заради предното стъкло могат да ти спрат колата от движение или да не минеш ГТП, сам си преценяваш :)

Редактирано от Николай Калчев
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

330лв феродов диск с притисквател - LUK, към 250-300лв долна помпа (не съм сигурен за тази цена, може и да те подведа),

Ти вече го подведе и с цената на феродовия и притискателния диск .:)

С малко повече търсене ЛЮК се намира за 240 лв., Айсин за 220 .. Лагер помпата на ЛЮК е към 170 лв, Валео- стотина лв., а има и пълни комплекти на ЛЮК ( феродов, притискател и помпа) за 450 лв.

Друг е въпроса, дали наистина са му за смяна, там вече си прав, че може и да няма проблем все още, ако не приплъзва съединителя и ако педала не се е втвърдил, само по високото отделяне не е признак за смяна ..

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...