Премини към съдържание

Продавам 2003 Lancer ES (USA Version)


Препоръчано мнение

Здравейте колеги, продавам си Lancer-а и както повечето от вас тук знаят какво съм правил по него, някои може и да не знаят и затова слагам този линк за да може тези които не са запознати с подробностите да видят какво е правено по колата:

 

Link

 

 

Бързо описание с какво точно я давам в комплект:

 

1. 17" Лети джанти (със гуми от снимката която се намира долу в подписа ми)

2. Оригиналните 14" Джанти със зимни гуми

3. Оригиналните пружини на мицубиши свалени и заменени с TEIN S-Tech Lowering springs.

4. Чисто нови челюсти на Satisfied (USA) за задните барабани (не съм ги слагал, защото и до момента ръчната спирачка си държи още като щракне първия зъб)

5. Кит за миене на Spectre Performance Air Filter-а

 

Има само един лек дефект в колата, който просто нямах време да отстраня вече 1.5 години и това е че въртела за смяна между студено и топло се счупи в на жена ми ръката през една студена сутрин при минус 20 градуса целзии и от тогава

си остана така, това лесно може да се изгради а и освен това намерих европейският вариант на лансер, който се продава на части и врътките на управляващият климатика модул мисля че ще могат да се спазарят за под 150 лева.

 

Колата е на 113000 мили или 181000 километра, но като цяло на 87000 мили й е сменяван съединитела (още в USA когато е била, имам документи) и като цяло е била много подробно сервизиран целият двигател на 87000 мили и до ден днешен си работи перфектно, то просто няма как да не работи перфектно, защото аз почти 2 години я държа в гараж и не съм я карал.

 

Е както всички филми си имат край и моя също е към края си и той е че искам да я продам вече, защото искам да се сдобия с по мощно чудовище, което е проектирано да е мощно и бързо и стигнах до факта, че по - добре да не наливам 5000+ лева за максимум 280hp output, а да я продам и да си купя заводско направена кола със турбо.

 

Цена: 4800 лева и търпи лек коментар

Редактирано от cpurage
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Нова цена 4500 лева !!!

 

Хайде бе хора моля ви не мога да чакам трябват ми парите, но не мога и да правя подаръци повече от това, вижте колко неща давам с колата !!!

 

Номера ми е 0876093433 - Миро

 

P.S. И всички много добре знаят че има само 3-4 такива в цяла България !

Редактирано от cpurage
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

трябват ми поне 2100 евро да взема от тази кола, затова свалям цената на 4100 лева, но не мога да я сваля по-надолу, защото просто за возията и живота който има в тази кола все още (и с този нов съединител) и съм убеден че така ще продължава да върви и дори и на 300000 километра когато стане, стига да й сменявате всичките консумативи на време и да си я пазите както аз я пазя !

 

Последна цена 4100 лева !!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Колеги syrceto mi se e svilo,az sym vinoven,skobite na radiatora sa bili s4upeni i radiatora ot viatyra se e natiskal navytre i marku4a rolkata go e zadrala i se e spukal.Moje bi e oti6la garniturata na glavata i drugo (remont 150-1500 LV)moje I samo termostat da e,ina4e-iztrebitel unikalna kola STRUVA SI! моля помогнете ми, спешно ми трябват пари, склонен съм да дам мицубишито за 3700 лева!!!

В момента съм в Германия и закъсах със новата ми придобивка 2002 Subaru Impreza WRX STI PRODRIVE, която БЕШЕ перфектна.

Снимки ще побликувам като се прибера в БГ

Ако ме питаш мен намери си пари на заем а за продажбата на колата изчакай да се появи точния купувач, защото така само ще си вътре .

Редактирано от ipj
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако ме питаш мен намери си пари на заем а за продажбата на колата изчакай да се появи точния купувач, защото така само ще си вътре .

 

Христос Воскресе на всички. Мерси колега, ще те послушам, а и вече оправих разваленото копче за топло студено като подмених целия управляващ модул за климатика, сега вече работи перфектно !!!

 

Ех да му се не види, явно господ е казал така да стане онзи ден и дано не се е издрал блока много от евентуалния помлян сегмент на буталото на STI-я ... абе с две думи лансера си е супер кола и заради едното му 4x4, което му липсваше си вкарах егаси и таралежа в гащите с този STI Prodrive, но и конете на STI-я са си доста повече и всичко друго по STI-я в сравнение с Lancer-а си е по спортно и няма да имам нужда да купувам нищо допълнително.

 

П.П. Колеги модератори извинете ме за отплесването и свободната реч, която теглих, но просто ми е тежко, защото с такъв кеф я взех и след случилото се още ми се реве, но ще го оправя този STI и ще дойда на следващата среща на форум-а с нея http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rock.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/rulez.gif

 

Може би всички може да си отговорите на логичния въпрос, защо не си купих ЕВО 7, 8 , 9 .... защото е в пъти по скъпо от STI-я

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги моля вижте следните снимки, които публикувам за моят лек автомобил, мисля че ще са ви интересни и само да уточня, аз съм вторият собственик на Автомобила, купих я на 93000 мили, а името от документите е на Първият й собственик и всичките неща в по - долу изброените бели документи са й правени на 74231 мили, а розовият лист е цената за която е закупен автомобила чисто нов:

 

ПОСЛЕДНА ЦЕНА 4000 лева !!!

http://oi60.tinypic.com/2cf2ulj.jpg

 

 

http://oi59.tinypic.com/29ld5vn.jpg

 

 

http://oi62.tinypic.com/ap77de.jpg

 

 

http://oi59.tinypic.com/260z9ye.jpg

 

С две думи: ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ СИ КУПИХ STI КАТО МИЦУТО Е НОВО, нищо че е на 180000 км вече !??? http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_doh.gif

Редактирано от cpurage
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Продадена днес преди 1 час, моля някой да заключи темата,

 

П.П. Останаха ми оригиналните пружини, ламаринени джанти със зимни гуми(два сезона)на тях ако има желаещи пишете ми на лично

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е затворена за допълнителни отговори.
×
×
  • Създаване...