Премини към съдържание

Още един новобранец в клуба


Policaqqq

Препоръчано мнение

Здравейте!

Наканих се най накрая да си купя от марката. Съпругата ми има колт 4 с 4g13 и за 8 години каране разходите по кола. За ремонти се равняват на около 800 лв (предни амортисьори,водна помпа, външни накрайници, шарнир, преден капак, калник, цялостно пребоядисване). Замислих се и аз да си взема такава че стара ме ядоса. Намерих тази и се гланях около 2 седмици и се двоумях. Оказа се че е собственост на родина на съседа ми. Преди нея гледах няколко но не ми грабнаха окото както тази. Премислях една вечер и се реши да я взема. Имаше проблем със скоростната кутия , но веднага след покупката взех и кутията. Смених я и реших на излизане от гаража (което беше много трудно както вкарването на колата в него понеже е на 3 пръста от земята) да пробвам потенциала на двигателя. Доооста сила има. Имам и въпрос към тези двигател 4g92, а по точно искам да и сложа турбо. Няма да я правя самолет, просто съм свикнал на турбо автомобили и ми е малко постничка. Проекта който съм замислил е за 0,5 бара след 4000об/мин. Интересувам се и от къде може да се вземе смазването на турбото.

След малко качвам снимки че от таблетна не става :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега :) Безавариино каране !! Изпреварил си ме мислех да го взимам след месец този жълтурко :) Интересно ми стана къде си я пребоядисал цялата кола и колко пари ти е стъпило щом за всичко си дал 800 кинта ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Пребоядисването беше малко по така. Взех от морга 2 предни калника за да използвам веждите за отзад, при един приятел ги смених и му ползвах заваръчния апарат, и пред вкъщи си я подготвих(китосва не, шуртене, шприц ване) после само я закарах до бояджийното на един друг приятел, облещих си я и той ми я пръсна на 3 ръце. Сега като цъфнат дърветата ще я полирам.

Аз съм с 2 колата, но и около мен почнаха други да си купуват от същия модел :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Смених свещите с бош супер плюс с серията която е с остър връх. Старите бяха нжк но елктрода им беше заминал. Добре върви с тях но не съм сигурен дали трябва да са такива?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...