Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Лява чистачка за РЪНАР 2000 Г.


rebel

Препоръчано мнение

Здравейте колеги .

 

От къде мога да си намеря лява чистачка за Спейс Рънар 2000г , във Варна , освен от Балканстар , или идеи за смяна на самото перо . Веднъж го сменях , но нямаше оригиналния размер , та го преправях , рязах , абе грозна работа , но ме изкара 3 месеца . Благодаря ви и поздррави от ледена Варна :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

 

И аз имам такъв рънър и също имам проблем с намирането на шофьорска чистачка с правилния адаптер. Става въпрос за адаптера с двете винтчета, нали така? Преди купувах чистачки Trico, но вече ги няма в магазина, от който взимах и сега карам на някакви самоделни изпълнения. Ако някой знае от къде може да се купи чистачка с подобен адаптер (мисля, че се нарича "2 screw bayonet") в София, нека да пише.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

И при мен проблема е същия. За чистачката ми искаха 45лв. в Стар моторс в Русе. Сега съм си направил една пластина точна като тази на оригиналната чистачка и с една втулка болт и гайка слагам всякаква чистачка вече 3 години така. Даже се замислям дали от някоя стара чистачка да отрежа куката да и пробия отвори да я завия на моята и да стане като дясната с кука.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Здравейте колеги . Елиминирах си проблема лесно и ефикасно . Намерих си допълнителна "представка" или нещо такова от Сузуки Витара 90-93 г . Пасва идеално :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...