Премини към съдържание

Проблем с регистрацията на паджеро v6 3000


Препоръчано мнение

Имал ли е някой подобен проблем,с такава радост станах собственик на мицубиши паджеро v6 3000 94година е възрастно но горе долу добро,закупих го от германия и днес в кат хасково ме заля врялата вода номера на шасито не се чете ражда ама ражда всичко подпухнало-кой да знае ,ония категорични Не става нищо неможе да се направи,каква е вината ми че не се чете ,е вярно някой ше каже да си гледал ами просто не сам знаел за тази рама и че се намира номера и на най уязвимото и открито място което е изложено на постоянно въздеиствие на сол и луга, моля ако някой зне как мога да оправя този батак да ми пише или телефон 0878 593569. 0888593569

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Изискваш си бележка от Балкан Стар (вносителя на марката за България), в която да е описано подробно опционния пакет на автомобила отговарящ на номера на рамата на твоя автомобил (колкото по-подробно толкова по-добре):

-цвят екстериор, цвят интериор, дълга или къса база, двигател тип и ако могат номер на двигател, с каква скоростна кутия е - пак номер, модел и т.н.

С този документ в КАТ трябва да се явиш на комисия и те по външни белези да удостоверят, че това е твоя автомобил и ще впишат в талона, че номера на рамата не се чете поради корозия. В КАТ - Пловдив, София, Варна и Бургас сме имали такива случаи и с такава бележка и комисия обикновенно става.

Благодаря. ейййййй вдъхнами надежда брат дай боже да е вярно !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Най накрая успех,регистрирах го,сега почвам смяна масла,ремъци филтри накладки свещи друго не сещам

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...