Премини към съдържание

Препоръки за Паджеро 2.5


Препоръчано мнение

Здравейте колеги имам желание да се сдобия с такъв звяр едно приятелче ми намери такъв от Ангия, но каза, че е с проблем в двигателя по точно като работи изкарва бял дим отзад и загрява, следователно вкарва вода в цилиндрите. Явно е обичайният проблем гарнитура на главата в наи добрия случай. Но се двуумя, дали да го взимам. Дайте съвет и вие. Зная , че ще ми кажете, че 2.8 е по добрия мотор,но твърдо съм се спрял на 2.5. Колко би ми излезнал ремонта без труда имам впредвид, като сложим гарнитури, проверка на главата, шлайфане , заварка евентуално. Има ли някакви признаци, по които може да се разбере дали главата е спукана с просто око смисъл такъв при които двигателя работи. Продавача казъл, че не е прегряван пали и върви ама до колко може да му се разчита нали все пак е за продажба.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

При повечето случаи е спукана и (от моя опит) препоръчвам да се смени главата, но това е скъпичко вече. Лично ти бих препоръчал 3 литровия шестак с газов инжекцион. Като разход е една идея по-скъпичко ама си е оправдана изнвестиция. Иначе не се занимавай с тази, която са ти намерили.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...