Премини към съдържание

Продавам зимни гуми


hondata

Препоръчано мнение

Колеги, продавам 4 зимни гуми в отлично състояние . Размерите са 165/70 R14 .Гумите останаха от предната ми кола, която се продаде и са карани около 2000 км - две зими в градски условия. Никога не са пукани или лепени. .Купени са нови от Еуратек на 26.11 2009 г. - имам фактура.Две от гумите са Continental Winter Contact TS800, за които мога да кажа,че са отлични зимни гуми и се справяха без проблем със големите снеговете преди 2 зими . Другите две гуми са Barum Polaris 2, карани за задни.DOT на двете гуми Barum е 29 седмица на 2009 година,а на двете Continental е 34 седмица на 2008 година. Има минимални следи от износване по протектора - вижда се от снимките .

 

Снимки :

 

тук,тук,тук,тук,тук,тук и тук

 

 

Парите,които им търся са по 65 лв за Continental-a и по 45 лв. за Barum-а. Цената в комплект е 200 лв . За връзка с мен използвайте лични съобщения или e-mail - vendor_sell@abv.bg .Телефонен номер давам само на лични при сериозен интерес !

Редактирано от somalietsa
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 година ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...