Премини към съдържание

Дистанционно запалване на Outlander 2007


Препоръчано мнение

Здравейте колеги! Както се разбира от заглавието от няколко години разполагам с аутлендър и като го купувах ми се искаше да ми сложат едно дистанционно запалване ама нещо се дърпаха защото кутията била ръчна и се отказах. Та сега преди около седмица пак се сетих за тоя ми зор и реших да прочета малко из нета и видях че има възможност да се сложи на ръчна кутия. Та въпроса ми е дали има някой който вече да е сложил такова запалване да сподели впечатления и да ми кажете ако може дали ако случайно стане дали ще ми замръзва ръчната в студените дни?

Редактирано от algeiv
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Проблемите, които трябва да решиш са най-вече с ел.системата на имобилайзера.

Освен че трябва да оставаш автомобила изключен от скорост и с дръпната ръчна спирачка, ще трябва да имаш и транспондер до антената на имобилайзера или вътре в автомобила, ако е с "Key Less Go" система. При всички положения ще е много лесно да бъде откраднат, аз не би тръгнал да си правя тези експерименти с автомобила. По-добре си сложи една допълнителна печка.

Аз пък на един такъв му реших проблема за по малко от час.........просто дистанционното или по скоро част от него го вкарах в кората под волана и то си седи там винаги........ :icon_doh: Знам че това е много кофти и рисковано решение, но тези неща аз не ги решавам, аз съм само изпълнителя....... :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...