Премини към съдържание

Питане


Ivy

Препоръчано мнение

Здравейте!

Обръщам се към всички членове и потребители, за да си кажете мнението!

Аз случайно се оказах посредник,но...мисля че в това няма нищо лошо :D Поне този път :icon_blush:

Преди време бях пуснала тема, че си търся стоп за Мицу, но...за съжаление така и не намерих подходящ и прибягнах до възстановяването му...(имах предложение да гледам някакви номера на стопа и т.н., ама нищо не разбирам от това...камо ли да си разглобя сама стопа...но това е друга тема!)

Благодарение на BAlexandrov намерих телефона на една дама, която възстановява стопове и не само, та вчера ми взе стопа за "ремонт". Сега пиша от нейно име, тя си е направила сайт и сега ми се обади да помоли да питам вместо нея дали сте съгласни да се сложи банер на форума :mitsu-smiley: в този сайт - разбира се безплатно!!! И ако да - да се свържете с нея по координатите от сайта (казва се Борислава) и да изпратите банера на е-мейл.

Сайтът е: http://angelsworkshop-bg.com/

B)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:mitsu-smiley: Не виждам проблеми. Щом иска да си сложи. Аз също преди време сложих на моята страница няколко банера на клуба без да питам :icon_blush: , защото си мисля, че никой не би имал нищо против. Плюс това не можем да упражняваме никакъв контрол върху това кой да слага наши банери. А и не губим нищо, само печелим популярност. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Колеги, никога не се доверявайте на непознати мошеници! Тоя линк http://angelsworkshop-bg.com/ си го запишене и НИКОГА НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ ЗА ПОМОЩ КЪМ ТАЗИ БОРИСЛАВА и всички, които работят с нея...не само че не ми възстановиха стопа - дала съм го на 14.12, а днес виждате коя дата сме, покри се и не си вдигаше телефона, изключи си го по празниците и днес ме прати на околовръстното, където чрез пратеник ми върна стопа, невъзстановен и без кабелите, които уж взе, заедно с крушките - да почисти...и аз нали съм глупава жена - та жена ме излъга...беше с някакъв нейн съдружник де...направо нямам думи...просто внимавайте...и моля колегите, които влизат в други форуми, където тази дама си пуска реклама - под Nick Angel - помогнете ми, да й пуснем антиреклама...да не се излъже още някой и да пострада като мен...сега къде да си търся кабели и въобще...имам си паметник, не кола пред къщи :icon_crying:

Весели празници!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...