Премини към съдържание

Датчик за турбото - спейс стар 1.9 DI-D


Ognqnoff

Препоръчано мнение

Здравейте,колеги!

Търсих подобна тема и не намерих,затова отворих нова.

И така-наскоро смених турбото на моя Мицку.Сега си работи добре,обаче понякога на таблото се включва една оранжева лампичка и турбото се изключва.Един механик ми вика,че датчика за турбото бил развален и изключва турбото и трябва да се смени(той да го смени,налии).Един приятел обаче ми каза,че след такъв ремонт трябва да се рестартира бордовия компютър,и че ако се ресне датчика няма да прави проблеми.А оня механик,иска да ме пусне по пързалката,като "смени датчика".Вие какво мислите?Моля за помощ.Поздрави :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ние мислим да идеш на диагностика, да ти кажат каква грешка се записва(а те са много).....и важното е и ТИ ДА И ЗАПИШЕШ НОМЕРЧЕТО(а не какво означава)....самото номерче. После го дай да видим и ще помагаме ако можем. Всичко останало е гледане на боб, или разни кристални топки.

 

П.С. Датчик неможе да се "реска"(каквото и да означава това), освен дебитомерите, само че там това го прави самото ECU.......Пък компютъра не го мислете за толкова глупав, той бързо се пренастройва сам.....ако изобщо има тази функция.

Редактирано от Milen_z
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...