Премини към съдържание

Въпрос за Еклипс


Препоръчано мнение

Моя при средна скорост от 100 - 110 км ми дава към 7.5 извън града и 11 в града но с прилично каране, инъче ако настъпваш е бездънна яма :drive:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Нов съм, извинете, ако има неточности. Искам да попитам, ако си взема mitsubishi eclipse от 1997 и и сложа turbo, освен инжекторите за горивото какво друго трябва да се смени или настрои? Също искам да питам къде в България има магазин, от който да си набавя необходимите части и как се казва или само по интернет?

Редактирано от somalietsa
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще турбинираш, трябва да знаеш, че операцията е много трудоемка и коства доста средства.....има изписано доста по темата...... потърси из форума и прочети нещата....и после може да зададеш конкретни въпроси....

Ако искаш да дадеш колата на фирма да я "модне" е вече друг въпрос......

Редактирано от HristoGB
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

нов сам извинете ако има неточности Искам да попитам ако си зема mitsubishi eclipse от 1997 и и сложа turbo освен инжекторите за горивото какво друго трябва да се смени или настрои. Също искам да питам каде в българия има магазин от които да си набавя необходимите части и как се казва или само по интернет

 

Да,доста изписахме , и има изписано ....На кратко,само с инжекторите няма да мине....По големите инжектори трябва да го оправлява нещо..то ест турбо ЕКУ,със или без ЕПРОМ..или изцяло нова електроника.

Преглед на двигателя от вътре преди да сложиш каквото и да било по него/ъпгрейд/...за да няма после пляс пляс http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Големи инжектори...стандарните са 240сс не ти вършат работа.

Електроника..

Бутала за по ниска компресия...ако искаш над 250 коня...

Преработки на някой места...за обратното масло,дуп4ене на картера..ако турбината ти е с и водно охлаждане трябва да е захраниш и с водица.

и други нещица....на крадко това е.

Това се прави на всички коли било то със заводско турбо или допълнително слагано.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...