Премини към съдържание

Проблем с диагностика


Dragon3

Препоръчано мнение

Здравейте,колеги! Къде мога да отида за диагностика във Варна/освен БС/-имам Колт 2006.Нещо май климатика ми върти номера и навремето като им казах на оторизираните БС се направиха, че не ме чуват.Чува се допълнителен шум/като вой/на ниски обороти като работи климатика.Вчера ми извъртя донка-като запалих двигателя,лампата за диагностика не угасна;мотора си работеше нормално,но се чуваше същия вой/включва-изключва/ прекъснато.След като си поиграх с включване и изключване на климатика от таблото,проблема се оправи и при следващото запалване на двигателя,лампата за диагностика угасна.Моля,помогнете-мисля,че проблема в бъдеще естествено ще се задълбочи! Колата вече не е в гаранция.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ходих до БС за диагностика.Оказа се ,че "engine check" алармата е излязла за обновяване на софтуера- и точно 20000 км. след последната гаранционна проверка.Бях решил последната трета година да не ходя и си смених маслото,филтрите и накладките сам.Е няма начин- в тея електронни времена щом си купиш нов автомобил,по някакъв начин им ставаш роб-с тази програмируема електроника,с тези програми за обновяване на автомобилите и т.н. Платих си като поп 70 кинта за час работа/действително сигурно е за 10 минути/,но няма как.Така,че колеги с нови автомобили,няма измъкване-само намъкване! :) :D :wacko:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...