Премини към съдържание

Mitsubishi Lancer Evo Combi


jolly_roger

Препоръчано мнение

Спортните AWD-комбита доскоро бяха "специалитета" на Ауди. Но от септември т.г. и японския производител Mitsubishi пуска на пазара в Япония Ево-комби. Години наред феновете на марката молеха Митсубиши да пусне комби с Ево-техник. Lancer Evo IX е първото Lancer-комби, като от него са предвидени едва 2 500 броя.

 

За задвижването на четирите колела се грижи двулитров двигател с турбокомпресор. Ако предпочетете 6-степенната механична скоростна кутия, комбито ви ще развива мощност от 280к.с. и въртящ момент от 392Nm. При 5-степенния автоматик мощността е 272к.с., а въртящият момент - 343Nm. И в двата случая обаче, 1.5-тонното комби трябва да ускорява от 0 до 100км/ч за 4,9 секунди, а максималната скорост да е 250км/ч.

 

Спортното комби е с лети джанти BBS с размер 17 цола, а гумите са 235/45. Спирачките са Brembo. Вътре в купето са сменени седалките и воланът със спортен Момо. Очаква се цената на този автомобил в Япония да бъде около 25 000 евро.

 

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...