Премини към съдържание

Първоначално ослужване, за Каризма 1.9 ТД 97г.


eti

Препоръчано мнение

Здравейте колеги. Първо искам да кажа, че прочетох внимателно всики теми относно първоначалното обслужване на един автомобил, но не можх да намеря търсената от мен информация, а именно: Марка на най-качествените ангренажен, пистов ремък и ролки, които са подходящи за дизеловия двигател, понеже искам след това да съм сигурен в автомобила, а не да правя компромис . Вчера ходих при един майстор и той ми даде оферта (пистов, ангренажен ремък и 2бр. ролки 235лв. + 100лв. труд) това нормална цена ли е? Запомних само, че ролките са INA. Благодаря Ви!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

INA не са лоши ролки, то и аз имам тяхни щото такива бях си намерил. Има и още една ролка, която ще ти се наложи да смениш. Тая обтяжната, която е на външния ремък и тя върви в комплект заедно с амортисьорчето дето обира вибрациите, комплекта беше някъде към 200 лв до колкото си спомням. Най добре пиши на Miroslav да ти даде цени на оригинални части от Ратола и ще можеш да си сравниш.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...