Премини към съдържание

Ilia Dimitrov

Потребител
  • От него общо

    25
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което Ilia Dimitrov е написал

  1. Здравейте колеги, Тъй като се сдобих с нов автомобил се налага да продам Галанта. Състоянието не е много добро, но може да се кара. Може да се използва и за части. Обявата е Моят сайт Състояние на колата: Изгнили задни вежди - имам купени оригинални вежди, които давам с колата. За смяна има тампони на задни амортисьори. Смених ги преди няма една година, но явно са ми продали не точно оригинални. Има лек удар на преден десен калник и малки ожулвания на боните от жена ми Повдигачите потропват не само при студен старт. Сменен съединител, ангренаж и пистов ремък преди 10 000 км. Върви със зимни гуми Мишелин на 2 сезона и доста малко километри. Ел пакета си работи. Климатроника си работи. За контакт на тел - 0878 123 642 Може да се продава и на части, но аз нямам място да я съхранявам и затова се продава само цяла. Цена - 1600 лв.
  2. Не е чистен дросела ама мисля да я закарам на една диагностика и ще се надявам да покаже.
  3. Колеги здравейте, Имам следния проблем и не можах да намеря нищо с търсачката. Колата е Галант 2.5 1998 година ръчна скоростна кутия: При студен старт всичко е ок, но след като си качи нормална работна температура, при смяна на предавките докато е на свободна - оборотите падат и колата гасне. като се запали си държи нормални на място обороти и като тръгна - пак проблем и гасне. Дали е от стъпковия мотор според Вас и дали да започвам да търся да купувам. Благодаря предварително
  4. Ilia Dimitrov

    Молба

    Това важи ли и за скоростните кутии на бензиновите мотори ?
  5. Айде успех на всички лагери! след 150 000 км ще кажете на кой му е здрав и на кой вие.......:P
  6. Аз от другата тема разбирам, че от майстора зависи дали ще може да смени само лагера! Иначе части има яко по магазините и оригинални койо и други ама важно е сервизното устройство
  7. Ами как е по-добре? Има ли смисъл да се сменя всичко като е разбит само лагера?
  8. Колеги здравейте, имам следния проблем: лагера много започна да вие и очевидно е за смяна (предно колело) и въпроса ми е дали има може само лагера да се смени или е в колмплект лагер-главина? И ако може да ми препоръчате от къде да купя? Благодара предварително!
  9. Здравейте колеги, имам един въпрос - на моя Галант 1998 2,5 с ръчна скоростна кутия мога ли да му монтирам оптитронно табло от галант с автоматична кутия? Дали всичко ще ми работи? Има ли такива табла които са само с кмм/час или всички са и в мили?
  10. Ами така е и справедливо ама нали знаеш че когато нещо ти е ново и му тръпнеш всяка дреболия те притеснява. Това е по-силно от мене!
  11. ами майстора е в с. Кирилово Ти да не да можеш да ми препоръчаш някой?
  12. Така да обобщя: Да си проверя маслото и антифриза поотделно дали няма следи от смесване помежду им и ако няма проблем да си настъпвам возилото! МНОГО МИ СЕ КАРА ТАЯ КОЛА! Имам чисто нова Тойота служебна без лимит и т.н. обаче само Галанта ми е в главата и сърцето
  13. Действително маркуча е доста твърд ама и внушението и голяма работа.
  14. Докато е запалена колата ли да отворя казанчето?
  15. Колеги, днес като ми смениха една ролка на Галанта 2,5 1998, майстора ме претисни доста. Каза ми че може да имам много голям проблем по колата. Като запаля колата, след 1-2 мин маркуча по който се движи антифриза към радиатора става много твърд. Според него налягането в тази система не чак толкова високо за да стане като камък. Според него може даже да има пукната глава и много ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ЗА МЕН! Аз колата я имам от скоро и не ми е направило впечатление понеже съм технически ниско грамотен, но съм навартял около 2000км вече и не е имало проблем. В понеделник пак ще я карам да започне да проверява къде е проблема. Според него трябва да се започне от радиатора и така по цялата система. Но нито имам изхвърляне на антифриз през преливника, нито колата загрява или каквито и да било аномалии по температурата. Моля нега някой технически грамотен да ми даде съвет, защото я имам от 3 месеца колата и вече съм прекалено привързан и искам да я карам. Продажбата не е опция за мен! Благодаря
  16. Благодаря на всички за мненията по въпроса! Много бяхте изчерпателни!
  17. Е то си е реално автоматичен смукач де.......
  18. Ами на мене точно там ми е стрелката на загряло. Ама един майстор тука в Стара Загора каза че стъпковия мотор бил за смяна, а за високите обороти на смукач каза че трябвало едно реле да сменям. А при включен климатик на колко трябва да работи?
  19. Колеги, имам следния въпрос: Карам Галант 2,5 1998г ръчни скорости, от 3 месеца и още откакто го купих знам че оборотите ми не са както трябва. Сега когато е студено примерно -5 като го паля на студено ми вдига до 1600 оборота и след 10-тина секунди пада по малко. Така това е горе - долу нормално, но като загрее оборотите си забиват на около 550-600 и това е. В топло-студено няма значение на толкова стоят. Въпроса ми е явно има някакъв проблем, но ако може да ми кажете колко са нормалните работни обороти на този мотор като е загрял и докато го палите на студено. Говорим без климатроника. Благодаря предварително!
  20. Мисълта ми е дали ако например се забавя със смяната до на пролет, може ли да се отрази на двигателя по някакъв начин?
  21. Здравейте колеги, Имам въпрос за повдигачите. Отскоро имам галант 2,5 1998година и при студен старт ми тракат тези повдигачи около 20 секунди и после няма проблем. Та трябва ли да се сменят или да се ремонтират нещо или мога да си карам спокойно, че никъде не намерих подобен отговор във форума? Благодаря
  22. Интересува ме десен фар ако е читав и оргинален! Халогените кръгли ли са че не си личи много на снимката?
  23. Здравейте колега, Интересува ме дали имате някакво читаво CD за продан. Да има МП3. Също ме интересува десен фар за Галант 98-ма 2,5м3 и ауспух(комплект) запазен. Телефона ми е 0887738300 Благодаря!
×
×
  • Създаване...