Премини към съдържание

gorila

Потребител
  • От него общо

    25
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което gorila е написал

  1. gorila

    Проблем

    Не съм с барабани....какво друго може да е?
  2. gorila

    Проблем

    Здравейте!Проблема ми е много странен и имам нужда от помощ.Значи колата ми е зазимена от 1 година в гаража и съм махнал акомулатора и днес ми се наложи да я бутна малко,че ми пречи,но не успях!Не съм я палил,понеже дадох акомулатора на дядо ми,освободих ръчната,на свободна скорост е и не успях-тиках,вързах въже на теглича отпред и дърпах и отново не успях.Гуми помпах до край и не ще и не ще!Един приятел вика,да не би да е клеасала ръчната нещо жилото ли нз.Колата е лека,а аз съм горе долу силен 100кг човек,но не мръдна.Мислех си за някав блокаж да няма,после се сетих,че е с предно и не може да има блокажи на диференциала и познати потвърдиха,та какво може да е?!!?Благодаря
  3. gorila

    Жило на газта

    2 дена като луд питам разпитвам за такива майстори дето ги изработват-еми явно в моя окръг няма!!!Сега по сайтове питам за оригинално или евентуално някакво алтернативно-НЯМА!!!Уж не е кой знае каква специфична част,а няма откриване!!!Имам приятели,учещи във Варна и вече се чудя да свалям жилото и да им го давам да го носят там на тея вашите майстори :icon_hmm: Ако имаш техни координати сподели ги,и да пращам мойте хора с жилото при тях!
  4. gorila

    Жило на газта

    Проблема вече е друг!Никаде не мога да си намеря жило-ходих в магазин "САМУРАЙ",казаха ми че не можели да го поръчат,представителите на Митсубиши също не можели(това пак тея от самурая ми го казаха).Чудя се освен по моргите да търся но нe знам на другите двигатели на Каризма еднакви ли са жилата....Голяма тъпотия не знам какво да правя :help:
  5. gorila

    Жило на газта

    Здравейте!Проблема ми се случи преди 3 месеца някаде.Когато карах колата започна да мирише нещо от рода на феродо!Когато отворих капака забелязах че жилото на газта имаче някав тампон,който се разтапя върху двигателя-не бече от феродо,а изгоряла гума!Снощи карах колата отново може би около 50км и я изтезавах доста и никакъв проблем нямаше,но днес пак същата история от преди 3 месеца-яко замириса на тая гума.Отворих,погледнах тоя път и самото уплатнение на жилото се беше разтопило и от него смърдеше!Въпроса ми е какво да правя?????Да купя ново жило ли,или да го преместя на др място да няма досег с двигателя,но дали пък няма да има проблем ако се измести на друго място-дали няма да има проблем!Абе въобще какво да правя,ще взвма да се запаля сигурно!
  6. И аз мислех втулки,но щангата била изгнила цялата и майстора някакси я е натъкмил да издържи известно време и сега имам само 1ва,2ра и задна!Трябва да я купя тази щанга,но незнам дали ще сполуча с намирането и......
  7. gorila

    Скоростен лост...проблем

    от къде да я намеря тази щанга мойта е изгнила а в магазините казват няма такава част!
  8. Днес ходих при майстор оказа се някаква щанга от скоростната кутия до двигателя.В магазините не могат да намерят точно коя и колко струва номерът на рамата ми не излизал никаде!А ето го самия номер:XMCSNDA2AVF035496 .Ако някой ми каже френска ли е кутията и щангата съвместима ли е с на другите модели,ще съм му много благодарен! :mitsu-smiley:
  9. Здравейте!От скоро и аз имам проблема с задната скорост и вече се задълбочи доста.Разбрах че gdi-то са с японски кутии,а другите с рендета,но моята е MSX и незнам с каква е?!?Дали проблема с задната е същия като на ренде-кутията,а именно втулки или да очаквам нещо по-кофти от това?
  10. gorila

    Автоматична антена

    Ами не съм,защото все сам пробвам.Явно ми трябва 2ри човек,който да дава на контакт и да изключва докато аз натискам!Ще пробвам,ама си мисля да я разглобя и да я смажа....дано пък стане
  11. gorila

    Автоматична антена

    Ами като дам на контакт си излиза,но като изключа се прибира до половината.Като я натисна с ръка не иска да се прибира,да я разглобя и да я смажа се чудя,че мн ме кефи тази антенка! :icon_dance:
  12. gorila

    Автоматична антена

    Здравейте,моята антена пук нещо се прибира само до половината,иначе се вади цялата?Мотора бръмчи какъв може да е проблема?!?! :icon_hmm:
  13. gorila

    mitsubishi carisma msx

    Незнам дали така трябва да стане,извинете ме!
  14. gorila

    mitsubishi carisma msx

    Напредка си я снимах ама е много мръсна няма джанти но ето снимки(ако успея да ги кача) :icon_blush:Моят сайт Моят сайт Моят сайт
  15. gorila

    mitsubishi carisma msx

    Днес я карах момчета тея 138 коня направо ядат гумите!Аз още книжка нямам че се разминах и с една патрулка ама късмет явно. :plane:
  16. gorila

    mitsubishi carisma msx

    Ми не знам така ми каза стария собственик и така пише у книжката все пак нали е msx с 2 разпределителни вала е...може и др и неща да не са като на другите не знам
  17. gorila

    mitsubishi carisma msx

    Здравейте отново!Днес разбрах че мойто MSX е с верига а не с ремък и се чудя трябва ли да я сменям?И нещо спирачките не са ок какви накладки трябва да търся,каква марка и колко са скъпи?На msx-a еднакви ли са като на gdi-то,пък и няква лампа ми свети за АБС сигурно и там има проблем?!?!
  18. gorila

    mitsubishi carisma msx

    Най-после я взех каризмата,но нещо ми се струва че не върви както онзи ден,затова май на майстор ще ходи!Но важното е че вече съм част от този форум :mitsu-smiley:
  19. gorila

    mitsubishi carisma msx

    За Търново говорим,аз съм от Горна.Той май в кат се плаща?Или не? :icon_hmm:
  20. gorila

    mitsubishi carisma msx

    А я ми кажете вашите мицубишита как са - проблеми имате ли и какви (може би има вече теми за това, но аз да си питам де :icon_blush: )
  21. gorila

    mitsubishi carisma msx

    А дано от твоята клавиатура в Божите уши! Дано данъка да не е 250 лв само... :icon_hmm:
  22. gorila

    mitsubishi carisma msx

    Дали ще харчи много? Чудя се, няма ли някой тук с такава?
  23. gorila

    mitsubishi carisma msx

    Oфф, дано улуча на кола, момчета, че ще ми е 1-вата и с тези 140 коня направо ще :plane:
  24. gorila

    mitsubishi carisma msx

    Много ти благодаря за отговора, утре ще ходя да я регистрирам. Надявам се всичко да мине добре. Притеснява ме само данъка. Казаха ми, че ще е около 250 лв - все пак тя е 140 коня! Но се чудя, тази модификация дали не е много рядка и да няма части.... В гугъл нищо не открих за нея - glx, gdi, но никъде msx :icon_hmm:
  25. gorila

    mitsubishi carisma msx

    Здравейте фенове и притежатели на мицубиши! Искам да ми дадете своето компетентно мнение! Ще закупувам мицубиши каризма msx - какво да очаквам от тази кола - проблемни области, разход, надеждност и наистина ли частите са много скъпи и трудно се намират? Моля, помогнете :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...