Премини към съдържание

bobiwolf

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което bobiwolf е написал

  1. Не.Светло сив металик с антикрило на багажника,оригинални алуминиеви джанти. :icon_thumbup:
  2. Имах Галант 2,5 24V - 163 коня.Хонди - 2 броя,Тоиота,Ауди,Грандчероки 4,2 всичките бензинови,като Черокито с газово.Тогава го купих/газовото/ за 650 долара с монтажа и както споменаваха и колегите,гасне по кръстовищата,на елкон като чуят че съм с газово не ме приемат за диагностика,пращат ме там където са ми слагали газовото,там пък ме пращат на елкон....Луда работа!Накрая с един приятел с неговата кола/с газово/един ни нацели отстрани и съответно съд под налягане при достатъчно силен удар се взривява.така стана и при нас.Имам по себе си изгаряния до 3 та степен по тялото и откритите части.За твое сведение колега,опита съм го натрупал лично!не случаино се слага стикер на автомобили с газово - за предупреждение,за повишен риск и т.н.Дано не ти се случва.А и другото което е да си купиш мощна кола и да я оскатиш с газово защото много "харчела" ми е несериозно просто.За нафтата- от поне минимум една година разлика в колонките за зареждане - НЯМА.Нафтата е една и съща.Ако си фирма ти възстановяват ДДС за бензина не става.И при условие че изминавам над 70000 км на година да карам на бензин ми се струва безмислено.Особенно с новите дизели.С един резервоар отивам до София и се връщам,без значение с каква скорост се движа.Визирам лекия си автомобил.Не съм чул за взривяване на дизелов автомобил след удар,а по нашата телевизия редовно показват такива с газово.Физичен закон е колега.Вземи си някои нов дизел и ще видиш как зареждаш два/доста често 3 пъти/ по-рядко.Имат си и пъргавината. Остани със здраве,посещаваи по-често сервиза за газово за проверка за течове,да случиш на хубава нафта и не пуши в колата да не станем колеги по изгаряния.
  3. След 2 месеца ще се продава един галант 1999г,2.5 V6 24V - 163k.s сив металик.Внесена е през 2002 година в България от Германия.поддържана е само с оригинални части/за цени не ме питаите/,дискове предни сменяни на 100000 в балкан стар и т.н.,без кожен салон,ина4е всичко си има.Собственика в момента отсъства и аз се грижа за нея от както е внесена в БГ.Във Варна е.Ако искаш изчакаи.
  4. Вземи си 2,8 ТДИ,върви повече,гори по-малко,освен ако не караш с висока скорост,Бензина е ламяи ако сложиш и бомба с газ в багажника направо не те мисля :icon_angel: .Провери го предварително дали всичко е наред при специалист.Ако не можеш да си върнеш ДДС от нафтата то всеки шофьор на камион ще ти продаде за 1,50лв максимум.А по-куцо нещо от голям бензинов двигател с газово не съм виждал.Избора е твои.Успех! :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...