Премини към съдържание

stopa

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    burgas

stopa's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. stopa

    Доста висок разход

    Пали от раз дори и като е студено, не пуши и пропушва въобще, все едно е бензин. Не гори масло (за 10'000км - 200 гр), и върви доста прилично, особено вечер или като е по-студено. Загрява до средата за 2,3 км. Всичко уж е нормално, само дето много гори.... Знам че има датчици: за темп на входящия въздух, за темп. на нафтата (май) и др. Някои може ли да каже за други датчици и къде се намират и в какви стойности трябва да бъдат, мога да ги проверя и сам ( добре се оправям с електрониката)
  2. stopa

    Доста висок разход

    Излишната нафта да пада на пътя? Не. Всичко отдолу е ок. мерси все пак.
  3. Здравейте колеги, Честита нова година!! Отдавна не съм писал тук просто защото нямах абсолютно никакви проблеми, но... от известно врем насам (още преди студовете) разхода градско мина 10л / 100 км. с много бавно темпо, а ако я издуя на 2,3 светофара стрелката пада страшно бързо може би отива над 20,30л на 100 км. Може ли да ми кажете къде да търся проблема: електроника( някой датчик) или настройките на помпата. Колата пали без проблем и при -10'С и не пуши въобще. и съответно майстор в Бургаско?? Някои имал ли е такъв проблем Колата е 2.0 ТД 09.99 година с ел. помпа. ЕГР-а е затворен. Мерси предварително.
  4. Пишеш Казанлък в търсачката; тема втора: "Къде в София.." от колегата mmotors Има даже и телефон: 0887995462
  5. Здравей градски Има в Бургас 1 майстор който може ти рециклира кривите и U образния носачи. Работи в Металик след стария Франц. Казва се Живко 0898 544 293 Работи скъпо - за цена около 55-60 лв за брой. Още 1 в ДАПа, до гаража на ПЪТ 2004. Иска около 15-20 лв за бр., но няма части много (работи предимно камиони) Може би най-близо до Бургас е майстора в Казанлък (телефона му е във форума), май 15-20 лв иска и ги правил добре , но колегите ще кажат. Сваляш всичко, качваш се една кола или нощния влак ))и му ги носиш. Поздрави
  6. stopa

    Отработено олио на 2.0 ТД

    за VW знам че нямат проблеми, а дали помпата на Галанта ще има. В Google по различните форуми казват че олиото разяжда гумемите уплътнения. А за климата: като направя темп. на 17,5' а ако в купето е 20' ,компресора ще тръгне; или греша :icon_hmm: На другата кола (с климатик) не вкючвам копчето, завъртам на студено клапата и пускам вентилатора. На Галанта компресора винаги ли е включен/зацепен??? Доколкото мисля ТОПЛОТО се взема от радиатора за парното, а студеното от Компресора с фреона, а електрически се отварят и затварят клапите за да направи точната температура със зададената.
  7. Здравейте, Изникна ми един въпрос онзи ден. Един познат карал VW Транспотер а друг Опел Фронтера с помпи БОШ с отработено олио (прецедено моногократно). Може ли помпата на Галанта 2.0 ТД да работи с такова (четох че олиото разяжда гумените уплътнения). отсега казвам че нямам желание да карам с това. Просто интерес. И още нещо: Може ли климатроника да не работи, а само вентилатора. Искам само да вкарвам въздуха отвън без да нагласям температура и без да работи компресора или парното?
  8. stopa

    И аз съм с Галант

    AAA ИМАМ И ДЪЩЕРЯ НА 4,5 ГОДИНКИ ГОЛЯМА РАДОСТ СА ДЕЦАТА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ
  9. stopa

    И аз съм с Галант

    КОЛЕГИ РОДИ МИ СЕ СИН ПИЯН СЪМ!! МИЦУТО Е СТРАШНА КОЛА!!
  10. Здравейте От няколко седмици и аз съм с Галант (забравих си паролата и не можах да се похваля по-рано).За съжеление снимки засега нямам. Колата е дизел 99 година комби тъмносиньо, лети джанти 7-мо лъчки. Приятно съм изненадан от вървенето на колата и возията. Направих и всичко по двигателя: масла, ремаци и др. Имам едно питане: по предницата майстора казва че всичко е ок, реглажа-без проблем, тест амортисьори също. но като карам по павета много трака, също и като отпусна съединителя рязко и озтропва нещо. за момента клоня към тампони на носачите или тампони на амовете горе. Някой има ли идея?? Да чукна на дърво засега от друго не мога дасе оплача. Снимки много скоро. Има ли Бургаска група да се съберем???
  11. stopa

    Избор между 2 Галанта

    Може ли да ми дадете линк за VIN номера че не откривам такъв.
  12. stopa

    Избор между 2 Галанта

    Благодаря много на всички отзовали се. Галант 1 отпада защото няма клима. за колегите искам да кажа че предпочетах дизела поради няколко причини: Обикновена помпа, нама електроника, нисък данък-30лв а главата е 1000 лв, разход 8л/100 х 2.00лв без ДДС=16 лв. А пък бензиновите имат повдигачи - около 1000лв; газ инж. 1200лв; елекроника /дебитомер - 100лв; лабда сонда -???; свещи и т.н) данък около 150лв, разход 12/100 х 1.35 = 16лв. а комби защото семейството расте Все пак всичко е късмет и очите на 18 ;)) Мерси за отговора за псевдо фейслифта
  13. Здравейте колеги, От доста време търся да купя Галант 2.0 ТД комби, Моля за вашето мнение и помощ за тези 2: http://nfs.mobile.bg...3219&f1=details и този http://nfs.mobile.bg...1016&f1=details този втория го продават от преди това и вече е намалил от цената. Кой според Вас е по-добър. Намам време да избирам много, искам да го видя и ако ми хареса да го взема. Мерси предварително и скоро да стана член на клуба.
  14. nameri li galant kolega imam to4no takav kakavto ti trqbva a i mi trqbva po malka kola za jena mi :)

×
×
  • Създаване...