Премини към съдържание

Ивайло Каризмата

Потребител
  • От него общо

    52
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от Ивайло Каризмата

  1. Здравейте колеги!

    Карам Карисма 2002 дид 103 кон.Бях на елкон и ми показа,запушен интерколер и свръх ток на подгряващите свещи.

    Та вапросът ми е, как да процедирам от тук на татък? До тука 1000 майстори 1000 мнения. Засега никой не я пипал за ремонт.

    Какво да я правя и къде да е водя на доктор? ИНТЕРКОЛЕР! СВРЪХ ТОК! Звучи страшно. Много пари.

    Спасете портфейлът ми моля! Свръх ТОК!? :icon_crying: Интерколер :icon_crying: Малеееее.... :help:

  2. Маллииииии..... Последната ви срещичка е била превъзходна, неочаквах да се съберем толкова народ и то, от :mitsu-smiley: май, май.... Пловдив се пробужда :icon_clap: Оцъствах малко от страната, но на следваща среща ще се П Р Е С Ъ С Т В А ! :icon_thumbup: :mitsu-smiley: Чакаме дата??? :D

  3. Относно винетките.

    Има ли нещо вярно в твърдението, което ми се мярна днес (може би във форума), че в UK винетките не се лепят по стъклата на колите, а се поставят в джобче, залепено на стъклото. Идеята е, че можеш да имаш няколко коли, но не можеш да караш повече от една едновременно.

    Колко струва годишната винетка и за кои пътища е задължителна.

     

    Относно застраховките (гражданска отговорност)

    Гражданската отговорност за колата ли се прави, или за водача? Струва ми се по-логично да се прави за шофьора, доколкото се искат данни за възраст, опит, глоби и т.н.

    И в двата случая, колко струва т.н. ГО за среден клас кола, напримет Carisma, или Galant?

     

    Предварително благодаря за информацията!

     

     

    Бре колега,не са ли много за застраховка,все пак няма да си купуваш кола я.Ако нещо не си згрешил,щото 7000 паунда не са ли към 15000 евро?

     

     

    Отговор на първият въпрос.

    Имам роднини в Гърция и там е така с джопче и се мести от кола на кола.

     

    Отговор на втори въпрос.

    ГО за моята каризма 1,9дид 103коня, без отстъпки 187лв.с отстъпките е 137лв. а те са: Отивате до КАТ да си извадите ЗЛАТЕН талон който струва 1,5лв.(Дава се,ако нямяте нито едно наказание в срок от 6 години от последното наказание или от издаването му.) Или служебна бележка от КАТ ,че нямате проишествие в последствие на алкохол. Може да имате фишове или актове. Важното е да неса от алкохол. :drinks:

     

    Носите тези док. на застрахователя и той ви прави отстъпката(отстъпката НЕ важи за разсрочено плащане) Успех! :first:

     

    Отговор на трети въпрос.

    В Гърция когато отивате да си регестрирате новият(втора употреба)автомобил ,номерата ще ви струват 50% от сумата на автомобилът ви, затова колега не се учудвам за тези високи суми. Ако ви прави впечатление, в Гърция се карат по-малки автомобили поради тази пречина.

  4. Tasso Здравей! Тиишърта ми харесва ,но ако може малко надписа да се намали за да изпъкне автомобила и марката според мен. :icon_hmm:

    Аз имам ново предложение, можем ли да си поръчаме и клубни лепенки за колите ни със същото лого както тениските и да си ги залепим Отзад на багажниците, за да се познаваме на пътя като се срещнем където и да сме в БГ. :icon_bye:

  5. Срещата премина страхотно :icon_thumbup: За вбъдеще няма да се пропуска такова грандьозно събитие! (Организатора ще бъде глобен със една бира :drinks: на член, заради неговата липса)!.

  6. Някой, ако минава покрай центъра.. с радост ще се присъединя, че най-много да не намеря ресторантчето :D

     

    Клолега ето малко орйентири, ресторанчето се намира като тръгнеш от центъра към транспортна болница или към Коматево на последният светофар завиваш наляво и след 20 метъра в дясно, ресторанчето е с големи метални тръби крастосани както е на линка успех :good:

     

    За всички колеги,заповядайте на нашата среща която ще се състои на 16.01.11г. от 16 часа и 16 минути в р. Южен полъх (от линка)заведението е свободно за датата и даже съм говорил за една маса с 10 места, ако минем тази бройка можем да пресъединим още места споко.

     

    Аз ще съм там в толкова часът и ще ви очаквам,питайте персонала каде е масата на :mitsu-smiley: ЗАПОВЯДАЙТЕ :drinks: :mitsu-smiley:

  7. Какво да кажем, кофти време .. Целият ден си утрепваш така, по добре е по късничко следобяд, та да може и някаква работа да свърши човек преди това ..

    Аз предлагам на 16 .01. от 16ч. и16 минути, да се съберем поне 16 човека :D пред заведението от линка ..:)

     

    Значи такааааа......... Остава за всички колеги които ще прсъстват на 16.01.11г. от 16 часа и 16 минути както казва бат Маринчо(бре)и ела с галанта от снимката бре да му се порадвам на тунинга нека бъдем там на заведението от линка, а то е

    Южен Полъх кв.Кючук Париж. Намира се след обръщалото на еденицата по бул.Южен в дясно,ако на бариерата ви спират и ви искат пари кажете ,че сте клиенти на ресторанта(паркинга е платен с охрана)за ресторанта е безплатно. :icon_dance:

    Утре се нагърбвам със задачката,да разпитам дали ще има заведението някакви ангажименти за тази дата и утре ще ви пиша по-подробно.

    Дано се съберем 16десет :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :drinks:

  8. Да става въпрос за датата :)

    А за това къде ще е.. аз предлагам да е някъде където да можем да спрем един до друг :icon_hmm:

    Е..е..е..е.. колега по-кротко,няма да се целуваме. Какво значи един до друг??? ............... (шегичка) :D

    Мисля за острова е супер, паркинга е огромен, но може да има свадби през уйкендите това почти е сигурно.

    Аз мисля да бъдем на ресторант Южен полъх (кв. Кючук Париж) има паркинг, като гледам активноста няма да бъдем повече от десет коли, толкова ще побере.

    Паркинга е безплатен за клиенти на ресторанта. :drinks: Цените са нормални и има много места. :drinks: :D

  9. Ако е DA5A (комън-рейл двигателя) погледни да не е пукнат катализатора, намира се на много подходящо място от което да ти вкарва газове в купето.

    [/quote

     

    БРАВО КОЛЕГА! Днеска след обстоен преглед и насока от Ваша страна разбрах, че ми е спукан катализатора половината шев, от там духа много яко.

    Можели да се завари на място, без да се сваля и избщо подлежи ли на заварка този катализатор? Чувал съм, че ако го оставя при майстора без надзор, можел да ми открадне катализатора бил много скъп, възможно ли е това да стане??? :icon_hmm:

     

    Колега MARVI :) Защо ван? Мицобака си е доста широчък отзаде, все пак си ги избирам да са по-слабички девойките, а сега като си оправя проблема ще изхвърля родопските оделца в багажника...хи..хи..хи... :icon_thumbup:

  10. Така и направих:свалих ги(голямо разглобяване беше,поне си занесох турбото да ми го изчистят,така и така е свалено)едно хубаво изчистване на старата заварка на фрезата..много здрав материала доста ножове счупихме :D и после с аргон и стана като ново,да не съм луд да им давам толкова пари... :drinks: Сега вече по темата :Колега тази кола май,май вечер много я ползваш по черните пътища,че стои дълго време на едно место :D

     

    Да колега, нали са затова колите, да се ползват по-черните пътища. :D

    Сега по-темата: Вие ме уплашихте брееее...... :icon_crying: Какви са тези 800лв.бахти и колекторите :icon_doh: .

    Меката връзка ми е здрава като нова е,започвам да вярвам за колекторите или уплатнението им, да колега като твоята хонда ми прави случаите са едентични. Двигателят ми е комънреал колегата е прав, щом мястото е удобно да ги вкарва вътре.

    ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ!!! Сега ще знам какво да търся. Тези колектори можели да ги намеря втора употреба???

  11. Привет колеги и за много години!!! Пожелавам Ви да сте живи и здрави през новата 2011г Без аварийно шофиране. :good:

    Колеги, имам проблем със изгорелите газове, влизат вътре в купето когато работи парното, но само тогава когато колата е на място и работи, по-същият начин е когато пусна и климатика. :icon_hmm:

    Проверих си цялата ауспухова система и трабите, всичко е здраво и не духа от никъде :icon_hmm: .

    Някой, имал ли е подобен проблем??? Имали някой ИДЕЯ, от къде може да всмуква парното изгорелите газове. Автомобилът е дизел (печка).

    П.П. Звукът е леко боботещ от долу под двигателя, но прегледах всичко което се вижда здраво е, няма пушаци.

  12. ПРИВЕТ КОЛЕГИ!ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ ,ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА СИ СМЕНИХ ДОСТАВЧИКА НА ИНТЕРНЕТА С НОВ (СТАРИЯТ МИ БЕШЕ БТК) И КОГАТО ОТИДОХ ДА СИ ПРЕКРАТЯ ДОГОВОРЪТ С БТК РАЗБРАХ, ЧЕ СА МИ ГО БИЛИ ПОДНОВИЛИ С НОВ АВТОМАТИЧНО БЕЗ ДА МЕ ПРЕДУПРЕДЯТ ОЩЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА :icon_crying: И СЕГА СЪМ ПРЕД СВЪРШЕН ФАК, ИМАМ ДВА ДОСТАВЧИКА НА ИНТЕРНЕТ.

    МОЛБАТА МИ Е, АКО НЯКОЙ ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА МУ ПРЕХВЪРЛИЯ ЕДИНИЯТ МИ ДОСТАВЧИК(БТК)ADSL НА НЕГОВО ИМЕ ЩЕ ГО ВЪЗНАГРЯДЯ С 1ОО ЛВ. :) ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПИШЕТЕ МИ НА ЛС. ДОГОВОРЪТ Е ЗА ЕДНА ГОДИНА. :help:

     

    Big Boss: Не пиши с главни букви - виж си Caps/Lock

  13. Обърни внимание като се свърже безжично каква е скоростта на връзката, защото 2 - 2.5 правя и аз без да имам N. Може би лаптопът ти не го поддържа?

    Аз ползвам само безжична връзка,свалям със 4,5;5,0 мб. скорост-рутера ми е N серия .Когато си купих рутера си носех и лаптопа, да ги синхронизират три умни глави се бореха за синхрона половин час , но стана супер.Не е толкова лесно колкото го описвате, иска си майстор по IT. :icon_thumbup:

    Поздрави! :icon_bye:

  14. Колеги,аз имах същият проблем като вашият,доставчикът ми беше до миналата седмица БТК-ADSL. Реших да направя генерална реформа, че ми омръзна да се бъзикaт с мен, да плащам голяма такса и да не получавам нищо насреща. :icon_crying:

    Решението на проблемът е следният:

    1.Смяна на интернет доставчика от бтк на cooolbox (свалям филми със скорост 4,5мб.)Пакетът е;интернет,телевизия+телефон 37лв.

    2.Закупуваш си нов рутер с две антени, но от "N" серията задължително, който струва 45лв.

    3.Отиваш при специалист по IT-технологии, да ти ги синхронизира рутера и лаптопа.

    Откакто направих тези промени се родих,и като включа лаптопа през две стени , веднага хваща безжичната връзка и е държи докато аз не я прекъсна, желая ви успех колеги. :icon_dance:

    п.п. Сложи си парола на рутера, задължително заключи го. :icon_thumbup: :mitsu-smiley:

  15. Бих желал да изкажа огромна благодарност на Милен, за проявеният професионализъм към моето :mitsu-smiley: .Той сбъдва мечти. :icon_clap:

    От днес имам уникални ксенони светлени.

    Благодаря ти Миленски!!! :worthy:

×
×
  • Създаване...