Премини към съдържание

banev

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    sf

banev's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. banev

    Lancer модел 1985

    Пробега е внушителен Много жалко, че е попаднал в такива ръце горкия лансер. А пък аз вече цяла седмица немога да обеда собственика да ми го продаде :icon_crying: вършел си работа с него и не му се занимавало сега да ходиме да го префърляме, само ме баламосва и не го дава. Трябва да измисля нещо, колкото повече ме кара да чакам толкова повече ще съжалява после. :mad:
  2. banev

    Lancer модел 1985

    Както се казва в поговорката, който търси намира
  3. banev

    Lancer модел 1985

    Докопах се до една застрахователна полица чрез която видях, че двигателя е 4д65. 4D65 Known as the "Sirius Diesel", the 4D65 had the same dimensions as the 4G62 (1,795 cc). It was available either naturally aspirated or turbocharged, and was used in most Mitsubishi diesel passenger cars in the eighties and beginning of the nineties. А вие потвърдихте мненията ми и благодаря :icon_thumbup: Сега остава някак си да убедя собственика да ми продаде колата, но за сега нямам напредък ... Но няма и да се откажа. :drinks:
  4. banev

    Lancer модел 1985

    Здравейте! От няколко седмици не мога да спра да мисля за един лансер който ще купя на всяка цена. Моделът е рядко срещан в България, незнам с какво ме привлече толкова много. Двигателя е дизелов отзад пише на стикер 1.8D но може и да не е толкова защото е само лепенка, на 210 000км е, модел 1985г. както пише в заглавието. Собственика е приятел на баща ми и му е казал, че 10 години не е имал никакав проблем с колата което според мен е феноменално за 25 годишна кола да не дава никакви дефекти, искам да кажа, че освен смяна на масло и филтри (основните подръжки) друго нищо не се е налагало да пипа. Проблема е, че знам само това за колата и реших да се обърна към вас, можеби някои от вас дори са имали същия лансер . Та това което искам да знам е как върви, колко коня са тези двигатели, какво ви е мнението за тях, общо взето всичко което знаете за точно този модел, все пак това ще ми е първата лично моя кола, имам книжка едва от 2 години и карам само на бащата и на дядо ми колите, крайно време е да си имам собствена,а тази е идеална като за първа кола и незнам защо но ми хареса страшно много още от пръв поглед. Ето я и неа http://store.picbg.net/pubpic/68/99/d003ef19d2516899.jpg
×
×
  • Създаване...