Премини към съдържание

salieri

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което salieri е написал

  1. Здравейте, колеги. В моя случай се оказа, че скоростната кутия беше проблемна. След упорно търсене намерих и купих друга, но ко да ви разправям - доставчикът като е пристигнал до сервиза - е изтървал кутията от буса и ми върнаха парите обратно :icon_doh:. Оказа се, че тук имало доста части за Lancer, но автоматична кутия се намира трудно. За щастие преди около месец, намерих втора кутия. Едва от няколко дена вече се любувам и аз на колата си :icon_dance:. Прекарах доста тормоз, но вече съм на линия. :icon_rock: Вече е време да я стегна малко, че да не си патя пак. Но никак не ми е ясна за какъв компютър става дума по горе. Аз дали имам такъв. Моя е 94 год. а и нямам борд компютър. :icon_hmm:
  2. Престраших се да я нося на сервиз. Така ще е най-добре. :rolleyes:. Докъто вървеше ме изненада доста приятно. И да е нещо сериозно надявам се да съм доволен след ремонта :rolleyes: . Стори ми се, че доста гълта ама пък си заслужава-иначе е доста рефлексна. На трета скорост 170 на "Д", :icon_thumbup: а на пета при пълна газ ме прилепва на седалката. Абее.. касмет. Ще споделя после какво е било. Чао и мерси!
  3. Пишаq преди да съм повторил опита по вашия съвет, но бих желал да ви разкажа какво стана днес. Имам приятел който кара автоматик и каjо по-опитен от мен и той погледна нивото на маслото при незапален и запален (което не значr, че е загрял) двигател. От последния отговор сега разбирам, че трябва да изчакам да се загрее. Та и той каза, че маслото при запален двигател трябвало да се предвижвало нанякаде и можело да се види размърдване по скалата, а това при мене го нямало :icon_doh:. Може ли да се е развалил някоя помпа или клапани в кутията за които ми говори той, или просто да не се залъгвам с него заедно и да не ви досаждам и на вас :icon_blush: . А интересно колата спря да се движи по време на движение, ако е от маслото възможно ли е да се предвижила ок 200м и тогава да е спаднало нивото на маслото. В Германия съм и съм мн. зле с немския и да я нося в сервиз не знам какво ще им разбера на тия картофчета. Благодаря!
  4. Благодаря много! Но установих, че нивото на маслото при загряло и незагряло състояние е едно и също, дори ми се струва че не се топли маслото изобщо. Около 5 мин. изчаках и пак нямаше разлика :icon_hmm:.
  5. Здравейте, скоро си купих lancer 1,6 GLXi 94гр с автоматична трансмисия. Колата много ми допадна, но за мой късмет нещо се прецака. :icon_blush: Давам на скорост колата не помръдва, а само се форсирва. Боя се че скоростната кутия се е развалила. Знае ли някой от каде мога да си купя часта ако в него е пробла. И дали е възможно да е от ремък или накладки-трябваше да ги сменям преди да се развали колата. Благодаря!
×
×
  • Създаване...