Премини към съдържание

didooo

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

didooo's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, колеги!Вчера сутринта паля колата изчаках я около минута и тръгнах.. Още не беше обърнала на газ и я изрязах около 4-5 Хиляди оборота нещо и стана,загуби мощност и от тогава до сега е на 2 цилиндъра.Някакви идеи? Пробвах с Други бобини... не са те.. Има искра на свещите (кабели и свещи са сменяни преди 1000 км) Друг акумулатор.. не е той.. Динамото зарежда 13.8v На газ го прави същото.. Гледах ECU на пръв поглед нямаше проблем по него... Другото което ми направи впечатление е Когато ми го направи този номер не работиха двата крайни цилиндъра.., а сега не работят двата вътрешни цилиндъра ?? Свети ми лампата за Охлаждаща течност,а течност има .. Благодаря предварително за съветите ви!
  2. Здравейте колеги!Имам проблем с моя Еклипс 1993.Няма искра на 2 и 3 цилиндър.Двигателя е 4г63. Бобина е сменихме не е от нея.. Компютъра го пращах при милен не е от него.. Сменя ме управлението на бобината и единия път има искра, единия път няма искра... Дайте мнение от какво може да е .. какво друго да пробваме.. благодаря.
  3. kolega dai mi cena na kabeli sveshti i bobina za eclipse 1g 4g63 1993

  4. Здравейте колеги! Имам едно питане преди да се захвана да майсторя... Карам Еклипс 93г. 4g63 Идеята ми е да сложа предните дискове и апарати от зад,а от пред да взема от някой друг модел на Мицубиви апарати и дискове по големи. Захващането на апарата от пред дали е със същия размер междуболтово, и от зад? От кой модел мога да взема апарати.. И още нещица, които ви хрумват споделете. Благодаря. П.П Гледах в търсачката, но нищо не намерих.
  5. Здравейте колеги!Налага ми се да сменя шарнирите на Еклипса ми.Отидох на диагностика и майстора ми каза,че неможе да се сменят само шарнирите,а трябва направо целия носач?? Ако някой знае нещо по темата ... ще ми бъде от полза,защото ще излезе много скъпо да се сменят и носачите...,а аз съм почти убеден,че може и само шарнира.Благодаря.
  6. Къде да отида да ми направят диагностика и да ми замерят компресията.Искам обаче искам да я закачат на газоанализатор.Става въпрос за Еклипс 93 година 2.0 16в 4Г63 мотора.
  7. Говорим примерно Да се сгъсти малко. Нещо друго.Не говорим да се слага турбо ...
  8. Колеги давайте съвети какво може да се направи по двигателя на Еклипс.Аз съм чувал,че се слагало глава от Хюндай 1.8 16v .. друго какво може да се направи.
  9. Колеги махнах го.Доволен съм дадоха ми 60 лв.Разхода не знам дали се е променил, но се усеща да върви малко повече във високите.
  10. Това с продаването стана още по сложно ...
  11. Колеги рових се из форума и не намерих такава тема.Възможно ли е да се преправи Еклипс 1ген да се направи 4x4.Какво трябва да се замени.Скоростна кутия,заден мост.. друго какво и много сложна интервенция ли е.Благодаря!!
  12. Някой махал ли е катализатора на Eclipse ?Как се държи колата. /Разход, шум ../ Какво е по-добре да се сложи: Резонаторно гърне или права тръба. Много ли почва да шуми колата и ... Благодаря предварително! П.П. Някой знае ли къде изкупуват катализатори във Варна и каква им е цената горе долу?
  13. Предложиха ми стъкло, което е сменяно преди това от фирмата кобра.Дали това стъкло ще ми прави ядове.Смисъл да се запотява, да изкривява образа и други ... Благодаря..
×
×
  • Създаване...