Премини към съдържание

miroslavkonstantinov

Потребител
  • От него общо

    36
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от miroslavkonstantinov

  1. При потегляне на първа колата се тресе лекичко. Второ скоростната кутия вие :icon_hmm: какво да правя да карам така или да си търся нова(втора употреба) или да ремонтирам или да наливам присадка. Върви си колата за сега е добре но тези признаци издават бъдещи предстоящи проблеми.

    Моята вече шест години тресе лекичко.

  2. Благодаря, имам жълти кабели за еърбеците.Но така или иначе лампата ми за тях свети постоянно, ходих за този проблем, но ми казаха, че проблема бил в компютъра, трябвало да го свалям за да отстранят повредата, та така си карам...

  3. Здравейте , как се сваля шофьорската седялка? Хлътна на една страна, скъсали са се теловете отдолу и дунапрена започва да се рони.Искам да я подменя и да сложа мокет между телта и дунапрена да не се впива телта в дунапрена.

  4. Да колеги знам за какво говорите, ама уви днес колко пъти го натисках туй копче - никакъв ефект. Чувам го че си цъка нещо, ама не ще да бачка. :icon_crying:

    Явно обща болка и аз го чувам че си цъка нещо, ама не ще да бачка.Махам корите работи слагам ги не ще.

  5. виж първо дали има достатъчно гориво, че аз така се подплаших зимата, отчита четвърт резервоар, но колата под наклон и не ще да пали. Правеше точно това, пали и гасне.

    Гориво в резервоара има, може ли да е цедката на бензиновата помпа, понеже никога не съм я сменял?

  6. Ходих в град Добрич не можаха да я направят модул DRL HIDBG-01 купих но и тои не ставал ако някои знае във Варна нека ме упъти модела е 1300/86/1999/4G13Y. Като запаля искам да светват фаровете като изгася до угасват.Обаче ако е възможно да свети на къси за да не пече рефлекторите.

  7. Преди това съм карал Голф - мощна кола, сега карам Мицубиши Спейс стар 1.3 86 к.с. - идваше ми в началото да сляза и да го бутам по баира нагоре, да й помагам, малко слабичка ми идваше, но свикнах...икономична като разход доста забележимо в сравнение с голфа и като подръжка...може би, вече 2 години и половина я имам, доволен съм.

  8. Няма какво да им почиства,пише че е минал 20 000км, което означава, че свешите са за смяна.

    При тези двигатели оргинаните свещи са по 7-8лв за 1бр.

    Оборотите няма обаче да му се оправят от свещите.

     

    Като гледам обаче датата на поста, предполагам че проблема вече е решен.

    Има свещи, които са с различни покрития и се карат по 40 000 и нагоре без проблем! И като върна лентата назад се сещам, че винаги ми е прекъсвала по инерция когато съм откачал акумулатора за нещо и след време /4-5 дена/ се оправя от самосебе си. Срещнах някъде във форума, че автомобила се оставял да работи на място около 10 минути при тези случаи и сам се оправял.

  9. Проблема е решен голяма кал излезе от цилиндърчето но вместо една гумичка сложихме две от ремонтен комплект на autofren d1192 - 14 лева . Понеже в Балчик не намерих точно такава а пък колата ми трябва спешно . Продавач-приятел-съсед разбира от коли и ми гарантира че няма да има проблем.

  10. Съеднинителя ти е хидравличен т.е. с две помпи - горна при педала и долна при скоростната кутия.

    В случая долната се е предала - нормално - вариантите са - ремонтен комплект или нова помпа - и за двата варианта има оригинални и алтернативни части.

    Преди да се реши дали ще се мине само с ремонтен комплект или с нова помпа - трябва да се прегледа старата - вътрешната повърхност на цилиндъра

    и външната на буталото - състояние на повърхността и диаметъра т.е. дали е с правилна цилиндрична форма или от износването - елипсовидна.

    Ремонтния комплект е нещо от порядъка на 25-35лв някъде, докато помпата - има за по 50 - 90 - 100лв. Оригинална за Галант(97-03) е 150лв примерно.

    В хидравличната система се ползва спирачна течност - DOT 4.

    Прилича на спирачен цилиндър еднопосочен които бута явно в едната посока . Довечера ще го разглобим да видим размера на гумичките и дали е с буталото заедно.

×
×
  • Създаване...