Премини към съдържание

light

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което light е написал

  1. light

    Разход първите 20 000 км

    Колега, не приемай нещата толкова драматично ! Колата не е никак лоша. Много хора казват от собствен опит, че с други гуми и на по-малки джанти, не е толкова шумна. Ако опиташ може да докараш и разход под 7 л./ 100 км. при спокойно шофиране. Миналата седмица направих 6.8 л/100 със средна скорост 78 км./ч. Имаше вече една такава тема за +/- на новия Лансер и там колегите се опитваха да бъдат обективни в оценките си за колата. Колата не е нито спортна, нито е скъпа за да се очакват чудеса. Просто не бива да се купува на ценовата листа обявена от Балкан Стар. Не струва толкова ! Моята кола по ценова листа струваше 46 000 лв. Аз я купих за 36 000 лв., което вече прави нещата по-близки до истинката стойност на колата. И пак казвам, че колата сравнена с конкуренцията в този клас, за тези пари е добър избор.
  2. light

    Разход първите 20 000 км

    Привет, колега ! И аз имам такъв Лансер 2009 г., само че с ръчна скоростна кутия - най-високото ниво на оборудване. Напълно споделям твоите впечатления. Според мен това е кола само за идеален път, не особено добре обезшумена и нищо особено като еластичност и ускорение на двигателя. Не зная точно как се държи колата с автоматичните скорости, но при мене за да получа бързо ускорение, когато е нужно свалям предавката и над 4000 оборота колата става друга. Не съм карал много други нови коли от подобен клас и затова не мога да направя сравнение, но като цяло и аз не съм очарован от разхода на гориво, ускорението, шума в купето при движение и комфорта на возията. Въпреки, това смятам, че колата има и много добри страни, като на първо място бих сложил поведението на пътя и надявам се качеството на изработката на автомобила. Разбира се и външния вид трябва да те радва, въпреки, че някои твърдят, че когато си вътре в колата това нямало значение. И за да обобщя, ако сега трябваше да решавам - за тези пари пак бих взел същата кола.
  3. light

    Шум от Лансер 1,5 Inform

    Не знам дали наистина са променили нещо в колата, но определено не са се справили добре с шумоизолацията. Въпреки това, колата има достатъчно добри страни, ако изключим шума при движение и сравнително малкия багажник. Освен това, аз лично някак си привикнах към шума в купето и не ме дразни.
×
×
  • Създаване...