Премини към съдържание

жоро.и

Член на клуба
  • От него общо

    55
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Мнения публикувани от жоро.и

  1.  

    Пуснаха билетите за Марица - Еджзаджъбашъ ВитрА

    http://volleymaritza.bg/images/uploads/news_1_1477496359.jpg

     

    Билетите за първия мач между Марица (Пловдив) и турския Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) вече са в продажба. Двубоят между шампиона на България и шампиона на света от втория кръг в женската Шампионска лига по волейбол ще се проведе в зала Колодрума на 1 ноември, вторник, от 18:00 б.в.

     

    Любителите на спорта отново ще могат да изгледат мача в бляскавото ново съоръжение срещу скромната сума от 5 лева, като за ученици и пенсионери входът ще е безплатен.

     

    Билетите се продават онлайн тук, както и на място в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на място в зала Колодрума преди мача.

     

     

     

    http://volleymaritza.bg/userfiles/Maritza_W_Eczacibasi_W_Ticket_01.jpg

     

     

     

    Назад

  2. При мен в началото на лятото се появи много грозно скърцане в задната долна част на колата и когато отидох при Милен се оказа, че скърцат въжетата на ръчната спирачка там където влизат във нещо като водачи отзад. Милен ги намаза или смаза с нещо и скърцането беше до там.

  3. 2.4 GDI е с електрически управляема дроселова клапа. Абсолютно всеки път след откачане на акумулатора се прави процедура по програмиране (адаптация) на тази дроселова клапа. Процедурата е следната:

    1. Откачаш минусовата клема на акумулатора за 1мин. и я закачаш обратно.

    2. Дава се на контакт за по малко от секунда и се маха контакта

    3. изчаква се на махнат контакт 10-15сек. при което от към двигателя трябва да се чува леко "жужене", а вътре в купето трябва да се чуе цъкване от реле

    4. Веднага след като се чуе цъкването на релето се подава на контакт, изчаква се да изгасне диагностичната лампа и се пали без газ

    5. Оставя се да работи на място 5-10 мин през което време трябва да се мине през смяна на режимите (познава се по леката промяна на оборотите)

    6. Гасиш за 15 сек. и палиш пак, след което е желателно да се покара малко за да може двигателя да мине през всички режими.

    Всичко това се прави на загрял двигател, и оборотите трябва да са около 600-700, при смяната на режимите (т.5) трябва леко да се повишат до макс 1000 оборота. И това е процедурата. Пак повтарям трябва да се прави след всяко откачане на акумулатора.

     

    P.S. Забравих да добавя, това се прави на всяко GDI. Не само на 2,4 Ако не се направи са възможни аномалии и нестабилен празен ход, гаснене по светофари и т.н.

     

    А когато трябва да смениш акумулатора, процедурата същата ли е ? Двигателят в случая ще е студен и би трябвало да поработи за да загрее и чак тогава да се мине по опоменатата последователност. /през което време на загряване да не се обръща внимание на обороти или там каквото е/ Така ли е ? Предварително благодаря.

×
×
  • Създаване...