Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

жоро.и

Член на клуба
  • От него общо

    55
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което жоро.и е написал

  1. Привет! Моля да ми изпратите три броя от календарите на адрес гр. Пловдив 4000 ул. Княз Александър I №17 ет.2 Георги Марин. Благодаря, весели и щастливи празници!

    1. Juliana

      Juliana

      :) Няма проблем весели и от мен!

    2. жоро.и

      жоро.и

      Благодаря! Забравих тлф. за връзка ако е необходимо 0888303530

    3. жоро.и

      жоро.и

      ЧНГ! Благодаря за календарите.

  2. жоро.и

    Календари 2018

    Календарите получени, благодаря valboss !
  3. жоро.и

    Календари 2018

    Преведох членския внос и искам да поръчам 3 календара - 1 + 2. Еконт: Пловдив, офис Капана. ул. Стефан Веркович 3 Георги Марин. тел. 0888 30 35 30
  4. Много добре, съгласен съм и със написаното на дребен шрифт. Ще взема един бр. като член на клуба + 2 бр. допълнително. Гр. Пловдив ул Княз Александър I - 17 ет.2 Георги Марин тлф. 0888303530.
  5. Пуснаха билетите за Марица - Еджзаджъбашъ ВитрА http://volleymaritza.bg/images/uploads/news_1_1477496359.jpg Билетите за първия мач между Марица (Пловдив) и турския Еджзаджъбашъ ВитрА (Истанбул) вече са в продажба. Двубоят между шампиона на България и шампиона на света от втория кръг в женската Шампионска лига по волейбол ще се проведе в зала Колодрума на 1 ноември, вторник, от 18:00 б.в. Любителите на спорта отново ще могат да изгледат мача в бляскавото ново съоръжение срещу скромната сума от 5 лева, като за ученици и пенсионери входът ще е безплатен. Билетите се продават онлайн тук, както и на място в цялата мрежа на Ticketportal, включваща бензиностанциите на OMV, магазините Office 1 Superstore и Офис 2 и книжарниците Booktrading. Билети ще се предлагат и на място в зала Колодрума преди мача. http://volleymaritza.bg/userfiles/Maritza_W_Eczacibasi_W_Ticket_01.jpg Назад
  6. жоро.и

    Киномания !

    Where.to.Invade.Next.2015.LIMITED.BRRip.XviD.AC3-WAR http://img.zamunda.net/pic/z_icons/bgsubs.png
  7. Пиши и за мен един комплект. Благодаря!
  8. Благодаря Жоре.

  9. Не е ли по - добре на 21 или 22 . 02. :drinks:
  10. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Здраве, любов, късмет и безаварийни километри ! :drinks:
  11. http://fakti.bg/avto/84414-parkingat-na-universiteta-v-dubai
  12. http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rock.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_box.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_clap.gif
  13. При мен в началото на лятото се появи много грозно скърцане в задната долна част на колата и когато отидох при Милен се оказа, че скърцат въжетата на ръчната спирачка там където влизат във нещо като водачи отзад. Милен ги намаза или смаза с нещо и скърцането беше до там.
  14. Честит рожден ден ! Здраве, любов, късмет и добри приятели ! :drinks:
  15. Честит рожден ден Петре, с пожелание за здраве, любов и много щастливи моменти с любимите и обичани хора !!! :drinks:
  16. Тодоре, честит рожден ден! Много здраве, любов, щастие и успехи ти пожелавам от сърце! :drinks:
  17. Честит рожден ден! Здраве, любов, късмет и щастие ти пожелавам от сърце!
  18. Резервен вариант - неделя, обедна среща на по бира ? :drinks:
  19. Виктор, Честит Рожден Ден ! ! ! Пожелавам ти здраве, късмет, любов, успехи и много приятни моменти с хората които обичаш и те обичат ! :mitsu-smiley: :drinks:
  20. Колега, едно място за мен. Благодаря.
×
×
  • Създаване...