Премини към съдържание

striprasta

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

striprasta's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Много благодаря, направих поръчката. Ще пиша на следващия етап (дано да е последен). Кажи само къде да изпратя бирата
  2. Благодаря! Относно AUX опцията, открих ето този клип в Тубата Fix Missing AUX Button on MMCS. Тия дни ще разбера дали ще могат да го направят в Тояга (че са ми най-наблизо) и ще пиша.
  3. Благодаря за инфото. Със сигурност не ми трябва USB, ако имам AUX. Имаш ли представа откъде мога да намеря тези букси и как да разбера коя е моята?
  4. Намерих този клип Fix Missing AUX Button on MMCS - Mitsubishi Multi Communication System, но не съм достатъчно технически грамотен. Дали има сервиз, в който могат да го направят?
  5. Здравей, за какво беше линка? Аз се опитвам да разбера как да си свържа AUX. Намерих буксата м/у седалките, но не знам дали да си играя да свързвам кабел оттам, при положение, че нямам AUX опция в менюто на мултимедията. Има ли как да се реши този проблем?
  6. Това май ще се окаже основният ми проблем. Има ли начин да се промени? Иначе буксата я открих.
  7. Здравейте, имам Пежо 4007 с мултимедията на Мицубиши (MMCS), но без Bluetooth, AUX или USB. Дали знаете някой сервиз, в който могат да ми монтират едно от двете?
  8. Здравейте, колеги! Все още издирвам скоростна кутия за моето Вагонче. Проверих всичките обяви в България, но или вече са продадени, или не са за 4х4. Ще ви бъда благодарен ако помогнете с някаква идея, например сайтове в Германия, Австрия или някъде другаде в Европа. Благодаря предварително!
  9. Благодаря за отговорите. Kazakov86, можеш ли да ми препоръчаш майстор за тази операция?
  10. Оказа се, че няма толкова много варианти. Намерих само две с голяма разлика в цената. По-скъпата разбира се е наблизо и мога да я сравня с моята. И двете работят, но не съм наясно дали са еднакви. Има ли някакви вариации в кутиите или спокойно да поръчам другата?
  11. Благодаря! Не се бях сетил да търся в тези сайтове (доста тъпо от моя страна ). Скоростите си работят, но се появи сериозен шум. Според майстора се е изкривила някаква ос и има променена геометрия. Аз лично не разбирам от такива неща и не мога да дам компетентно мнение.
  12. Здравейте, търся скоростна кутия за Space Wagon 2.4 gdi, 4x4, 2002 г. Знаете ли откъде може да се намери? И още един въпрос - майсторът казва, че много му прилича външно на такава от Outlander. Възможно ли е да са същите, тъй като това е по-масов модел и би била по-лесна за намиране.
  13. Здравейте, пуснах тази тема в офроуд форума, но сега открих този и реших, че повече ми пасва, тъй като колата няма да се ползва за истински офроуд. Ще се радвам да получа мнения и от вас. Направо ще копирам: "След като почти си изгорих ретините от четене по наши и чужди форуми, най-сетне се спрях на марката и модела, които най-точно пасват на моите изисквания, а именно - Mitsubishi Pajero. Единственият въпрос, който остана да разреша е "коя разновидност точно?". Изискванията ми при търсенето бяха следните: семеен автомобил с голямо пространство, за да могат да се съберат всички принадлежности за къмпинг; да може да ме изкара от планинската къща дори и след силен снеговалеж, както и до някой див плаж; да е надежден - кой ли обича да ходи по майстори; да има 7 места (за да го регистрирам на фирма), климатик и да е дизел. Тъй като бюджета ми е около 10-15 000 лв - в категорията попаднаха Паджеро 2 и 3 и от там започна чуденето - дали да бъда скромен и да си взема по-евтиния, но и по-стар вариант или да се метна на по-скъпото и по-добро в много отношения возило. Другият въпрос е дали наистина по-новото е по-добро, като (подчертавам) говоря от гледна точка на поддръжката или тя (поддръжката) ще излезе по-скъпа въпреки по-високото първоначално вложение. С нетърпение очаквам отговорите ви, след което и да се присъединя към гордите собственици на този прекрасен автомобил." Ето и два примера: 1. 2.8 2. 3.2 С риск да ви досадя - още един въпрос - на кой от двата модела багажника е по-голям (без трети ред седалки) и има по-добра товароносимост? Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...