Премини към съдържание

deap

Потребители
  • От него общо

    16
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което deap е написал

  1. Не колега напротив много добре си върви но искам да се опитам да намаля малко разхода че не се издаржа вече с 18 градско
  2. Колеги искам да ви попитам знае ли някои каде мога да направя чип на Pajero 3- 3.2 did 165k. В дигитал тунинг нямат за този мотор 165к.
  3. Здравеите колеги искам да попитам Pajero 3.2 did 2001г има ли филтър на купето.Питам защото прозорците се потят много а за да издуха предния са необходими около 15мин.работа на място.Предварително ви благодаря.
  4. Не е това проблем това сигурно ми е първата кола която карам толкова леко и бавно просто искам да откриа проблема за този зверски разход :icon_crying:
  5. Катализатора е махнат, нафта сипвам само на Еко и Лукоил. Колата върви перфектно има и ряз и мощност, от към вървене няма проблем, не пуши. Голяма загадка. :icon_crying:
  6. Ами то там е проблема, че говорих с 5 човека с Pajero 3.2.дид, най-голям разход бе 13.5 в града. Всички твърдят, че извън града им пада на 9.5-10.5л. Това ме озадачава, три пъти съм го засичал и това е, не пада... не знам къде да търся причината :help:
  7. Пускал съм и друг път темата тук за разход на Pajero 3.2.did 2000г.автомат - 17л.в града, 15.5-16л.извън при скорост 120км. Всичко му проверих: верига ок., клапани ок., сменено масло, филтри незнам какво да правя вече, може ли да е от помпата? Дайте някакава идея къде да търся проблема. Благодаря предварително. Забравих да спомена, че и въздушния филтър е K&N с идеята да свали разхода но НЕ.
  8. Този разход е при 120км в час, 2 пъти съм го засичал.
  9. Точно в това е проблема извън града ми харчи 14.5 ето това ме притеснява :mad:
  10. Колеги, искам да попитам ако сложа спортен въздушен филтър на Pajero 3 3.2 did 2001г ще има ли някакав проблем? Филтъра е външен, не е от тези които са за в кутията. Идеята за слагане на този филтър е да видя дали сте се намали разхода, защото според мен и след консултация с други собственици на Pajero разхода им е към 12, а при мен е 16 в града.
  11. Така е ама къде 15 в града и 13-13.5 извън, много е според мен.Не
  12. Колеги да ви попитам колко е нормално да харчи PAJERO 3,2 DID 2000г? На мен ми харчи около 15 в града и ми се вижда малко множко, а извън градско с 120км към 13-13,5. Кажете дали е нормално и ако не къде да търся проблема.
  13. Има ли някой идея от къде мога да намеря хидроакумулатор за спирачките (сферата която е на спирачната помпа)? Става въпрос за Mitsubishi Pajero 2001г, 3.2 did - много голям проблем срещам с намирането или ако някой знае някъде да ги пълнят. Предварително благодаря.
  14. Оказа се че са ми сипали хидравлично масло в казанчето за спирачките как е станало никои не знае сте се ходи на прочистване но несам сигурен дали сте се оправи.Колега кажи моля те каде се намира този хидроакумулатор да застото звуците които издава при натискане на педала стават все по чести.
  15. Имам Pajero 3.2 did 2001г. днес като запали ми светна лампата за ABS и за рачната и започна да свири като потеглих педела беше много твърд но след около 100м.всичко се оправи и лампичките изгаснаха но започна да издава много странен шум като се натисне педала на спирачката ако някои има някаква идея какво може да е молч да сподели мнение.
×
×
  • Създаване...