Премини към съдържание

ufiejon

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

За ufiejon

  • Рожден ден 12/30/1962

Местоживеене

  • Град
    Белово

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мицубиши Галант
  • Интереси
    автомобили,сателеитна техника,

ufiejon's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колега, имаш ли болт за спирачния апарат ( дългите) , за галант 98г., 2000 кубика, ръчни скорости, 136кс. И за по сигурно имам снимка на строшения болт, ако имаш, на телефона ли да те търся или тук ?
  2. ufiejon

    Помощ при покупка

    Колеги едно голямо благодаря за отзивите за темата " ръжда" но аз изках да го вмъкна като малко подсещане при покупката нищо повече. Моя ГАЛНТ е от холандия иникъде по нея няма и грам ръжда освен повеждите . Ако мислите че това епричина да я сменя , може но...пак за ГАЛАНТ ще я сменя. А веждите само срещу 250лв ръждата ще изчезне. А бе колеги аз още немога да и се наситя,и при тия неини 1400кл тя има возия като трансокеански лайнер,друго незнам какво да ви кажа,освен да се сбираме някъде на по Бира и това е.....
  3. ufiejon

    Помощ при покупка

    Аз също съм нов във този супер форум но карам ГАЛАНТ 2000к 136кс вече 2години и наи много ме е яд че не погледнахме ръждата по задните калници когато я избирахме .Не че е много важен този въпрос но съм сигурен че за другите неща ще се свържеш с някои приятел или с DG . Защото при мен всичко друго беше океи а ръждата ебила доста добре замаскирана .
  4. ufiejon

    Проблем с GALANT 2000

    В момента мога да ти отговоря само на последния вапрос дали тропа мотора, мотора в момента е супер (разбирасе след като смени биалните лагери на коляновия вал + 8 повдигача...а защо 8 нямам идея), но Милен иска да разбере от каде е дошал проблема и в момента муцито е при него в Пловдив, засега смятам да изчакам 2,3 дни да видим какво ще излезе и ако има нещо интересно пак ще пиша....засега това ремонтче върви кам 1000 лв, дали е нормално пак нямам идея, но здраве да е ...накрая искам да се извиня за непалния вапрос които зададох в началото, но както си разбрал вече доста не сам в час с двигатели (но за сметка на това колата я обожавам и искам още доста време да и се радвам)... Голямо благодарско на DJ
  5. ufiejon

    Проблем с GALANT 2000

    Мотора е 2000 кубика, 16 V , 136 кс...... Първо започна да тропа двигателя, аз помислих ,че е от цилиндъра и веднага потърсих майстор, упътиха ме в Пловдив при Милен. Той ми смени 8 повдигача, след което е премерил налягането на маслената помпа и е установил, че вдига 0,8, което е недостатъчно, но пък е достатъчно да заработи датчика на лампата и тя гасне нормално. Аз съм карал така близо месец, без да знам че помпата не ми работи нормално и от там е дошъл целия проблем. И сега тои се съмнява, че може проблема да не е само в помпата. Но ако се окаже проблема в помпата, може ли да се намери втора употреба и на каква цена ще е тя ? А за обща информация, ако може да ми кажеш колко струва нова? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
  6. Поздрави на всички муцита ,карам GALANT 2000 от година и полвина ,просто съм пленен от нея ,но се яви проблем с маслената помпа и главоболията започнаха започнаха .В сервиза/При Милен / в Пловдив най-напред смениха 8 повдигача и три лагера -600 лв. Но помпата отново не качва масло и проблема стои не решен.Ако някои има опит с подобен проблем нека да помага с каквото може. Предварително благодаря на всички.
×
×
  • Създаване...