Премини към съдържание

1001101

Потребител
  • От него общо

    66
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Мнения публикувани от 1001101

  1. Някой разглобявал ли е клапата топло/студено ?

    Трябва ли да се свали цялото табло ?

    Аз съм разглобявал само централната конзола, от там се стига до жилото, което регулира тази клапа, но до нея самата не мога да стигна.

     

    http://www.auto-parts.spb.ru/cat/mi/mi2.mycat?SelPrt&t=L2V9aZ5lfWmGZX1pbT8VUB4kJE98PArJnG99aSC7fOkPJRmWz1oSVU9lPGsvRX39PjaPE6JGLZwx//ByY/SXE6sqMDpvZazPr2VsULZ44fPrjxyYbceyMd_nQ2RtcNIrZWR5PAGw/CACZbgt5fmlZPP5NbuKQuAetsaQ9oJ0Muq8i4FOpCNfNqmivJ2XORk7CZIRLOBGu_F6cGWsSe5nA2mYk4E8xBvQz0qMHgs2_GAoH3ZZjw==&sgr=FlA1YhVQNWIzUDViVApdWycRbERFCW2/zUY1YhbYNQIWcDVDFtK5P99E1CBXM0IOTg==

  2. Нищо ново под слънцето, помпата е Лукас ..

    Сега е момента да я направиш с БОШ помпа и повече да нямаш такива дертове докато е жива колата ..:)

     

    А знаеш ли къде в София могат да направят такава смяна, че теглене до Пловдив ще ми дойде в повече .. :icon_blush: то сервизи много, ама нещо не ми се рискува да хвърлям боб..

     

    Някой да има мнения за Лукас сервиз - ул "Житница" /Земляне/ ?

  3. Има и по-евтини, но каква е идеята така и не разбрах, някъде има ли тестове показващи качеството на такива гуми? В линка резултатите са от тестове от реални потребители, но не е ясно как са оценявали. Все пак колко може да се спести от бюджетно орентирани марки гуми? Пълно е с Китайски и какви ли не други марки в ниския сегмент. Аз бих се орентирал към някоя по-позната марка.

     

    Идеята е всеки да даде неговата си, субективна преценка за гумите и като се съберат по 50-100 мнения на модел, оценката става обективна. Струва ми се по-реално от "тестовете" по списания и реклами..

  4. Фарове - Osram Night Breaker H4 малко по-скъпи са, но светят доста добре.

    габарити BA9S - също на осрам, имат 10W бяла светлина.

    Тая комбинация при мен даде най-добър ефект.

     

    H4 фарове и BA9S габарити. Такива крушки ти трябват.

  5. Моята имаше същия проблем с този семеринг.. като я паркирам някъде и правеше една локвичка колкото цигарена кутия за около 1 ден .. Карах я така около 1-2 месеца /2 - 3 000 км/ преди да я оправя семеринга по спомени струваше към 10-20 лв, ремонта 150 лв ..

  6. 1 Като поработи колата си провери отново нивото на антифриза, въпреки че вече си обезвъздушил.

    2 На единият от маркучите за парното има пластмасова пробка, ако успееш да я развиеш можеш да обезвъздушиш от там.

     

    пс. Колко даде за термостата ?

  7. Кой и с какъв акъл на чистак-бърсак кола е експериментирал?! Предполага се, че новата кола ще се гледа още повече като съвсем писано яйце. Самият факт че автомобила е нов, говори че за собственика разходите му за гориво са най-малкият проблем.

     

    Служебна кола, разбира се :drive:

  8. С четири бош-а от миналато лято съм, досега не се е случвало да не запали от пъвия път. Взех ги обаче от един сервиз близо до зоологическата градина в София и бяха по 18лв + 30 лв монтаж .. "Майстора" се кълнеше, че са оригинални бош..

  9. Един опит с добавка за дизел, взета от лукойл - хеликс или нещо подобно беше ... свали половин литър на 100км от разхода и колата вървеше може би една идея по-добре, но струва 8 кинта, а икономията беше 9 лв .. :icon_doh:

  10. При толкова хубави коли от частни лица и тук във форума, не знам защо налитате на такива с неясен произход и проблеми, които и реално не може а пробвате...Според мен , коли не трябва да се купуват от джамбази.

    Иначе 1.6 и Каризма е добра комбинация !

     

    Не забравяй, че новата мода в автокъщите е да продават като частни лица, някъде далеко от Горубляне..

×
×
  • Създаване...