Премини към съдържание

Stan_Carisma

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Gorna Orqhovica

Stan_Carisma's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колега благодаря за отговора, надявам се си прав - иначе по принцип и аз си знаех че са по 60л. Интересното което е че мисля че и двата модела като окачване отзад са едни и същи , и дано да са - Резервоарите са пластмасови и на двата модела. Очаквам поне още някое друго мнение
  2. Здравейте колеги, искам да попитам дали има разлика във резервоарите на Каризма 1.6 16V и 1.8 GDI година на производство от 96' до 98' ? Благодаря ви предварително дано някой ми помогне !!!! Поздрави !!!
  3. Stan_Carisma

    Съединител-Съвет!

    Обязвъздушихме го, излезе една много голяма мътилка - наляхме течност за спирачки , незнам дали така трябва !!!! Дано да е станало !!!
  4. Stan_Carisma

    Съединител-Съвет!

    Ще го проверя утре , и ще обезваздушим за всеки случай- сигурно е станало точно както го казваш . А ако не е 2 см , какво се прави ? Мерси за помоща колега !!!
  5. Stan_Carisma

    Съединител-Съвет!

    Ами не не е откачена помпата,просто нещо тракаше от към скоростната кутия , и той натисна лостчето към двигателя - не знам и аз защо и така омекна съединителя, и след като напомпах 10 пъти се пооправи но не е както беше преди, мисля си че като съм напомпал помпата е вкарала течността и се е оправила... но има някъде въздух... не знам както и да е !!! А какво викаш се размества положението , какво положение ?
  6. Здравейте колеги, колата е Carisma 1,6 90 к.с 1996 година. Днес един мой приятел бутна лоста на съединителя - този който се вижда от към двигателя и го е бутнал по посока - към двигателя , обратно на това което натиска помпата - и съединителят ми омекна ужасно много, преди си беше стегнат а сега , е едни не знам ужас. Викам какво бутна , и го натиснах и аз 2-3 пъти на запалена кола става всичкото това , и натискам аз съединителя - мек все едно го няма , и не мога да включа на скорост, брех стреснах се аз, помпих 10-тина пъти и вкл. на скорост , но си остана все така мек , а това ме дразни ужасно много , плюс това в горният си ход има свободен ход. Въпросът ми е , какво е станало ? дали може с обезвъздушаването там на тази помпичка на лостчето да се оправи ? как става това обезвъздушаване ? Много ви моля да дадете съвети и акъли !!! Мерси предварително !!!
×
×
  • Създаване...