Премини към съдържание

ivelin22

Потребител
  • От него общо

    39
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от ivelin22

  1. 5години съм със самсунг 37инча.Използвам го дори като нощна лампа-не се гаси.

    Гледай с формат 16\9 щото всички телевизии минават на него.По дългата гаранция не е маловажна.

    Разгледай в ценовия диапазон,който си си определил в търговските вериги. и да не ти е малък екрана,щото 37 нещо ми се вижда малък вече.LED телевизорите харчат по-малко ток.

    Успех :icon_rock:

  2. виж дали не ти губи ли течност.Ако губи от някъде то е ясно к'во става.Смъкни гумите,огледай.Огледай и системата и около двигателя-ОСТАВА МАЗНО,ако губи течност.

    Има въздух некъде.Ако искаш да стане бързо ходи на майстор не си прави експерименти.всичко се обезвъздушава.

  3. Сипваш 1л спирт за горене в резервара.Това го правиш след,като колата е работила,после припалваш да поработи 1мин.и проблема изчезва.

    Това съм го опитвал на личният ми автомобил и дава резултат.

    Това съм го написал на 26 януари.

    Спирта поема водата и тя изгаря с горивото.От там трябваше да започнеш. :icon_bye:

  4. Максималната скорост с която се кара по пътищата надвишава 140км\ч.така,че трябва да се търси начин за ограничение на макс. скорост.

    Казвали са ми,че в арабските емирства превишиш ли 130км\ч компютъра на колата почва да пищи много дразнещо и предпочиташ да спазваш максималната скорост.

  5. Колега,

    някъде да видя нагоре в постовете някой да е писал че: "Златния талон те прави цар на пътя,който може да не спазва ЗДП."?

    Просто понякога помага за снизходителност на полицаят към теб.

     

    П.С.

    То и аз съм вече 7г. без нарушения ама докато се наканя и.... може и да изгоря най-накрая.

    Видях,колега 95-км скорост в населено място-при разрешена 50 и само приятелска забележка :icon_clap:

  6. Златния талон не вервам да те прави цар на пътя,който може да не спазва ЗДП.

    Може да ти опростят някои дребни нарушения или да не ти отнемат точки за нарушение,но актове не отменят.

    ЧНГ на всички и успешна година :mitsu-smiley:

  7. Честита придобивка и много да те слушка.Това по-надолу съм го копирал от каталог на Паджеро за да се ориентираш за разхода.С тези скорости и раздатка може да караш на 4х4 дори на сухо.В офроуд форума има много писано за джипове.

    Скорости: 5

    Обем: 3200 cm³

    Цилиндри: 4

    Тегло без товар: 2155 kg

    Гориво: дизел

    Разход на гориво:

    10,5 l/100 км

    (комбиниран)

    13,8 l/100 км

    (градско)

    8,6 l/100 км

    (извънгр.)

    СО2 емисии:

    279 g/км

    (комбинирани)

    Eмисионен клас: Eвро 3

  8. И хубаво говориме за закони,но самата тема е озаглавена:как да наруша закона-написано с други думички.Докато не се научиме да спазваме законите държавата ни няма да мръдне към добро.

    Сори за спама... :icon_blush:

  9. Здаравейте момчета :)

     

    Прерових 100 сайта и не мога да намеря колко кг може да носи в каросерията си L200 2000-2002г. На мен по принцип ми трябва да го натоваря с 1 тон :rolleyes: Според вас дали ще издържи? Някои ше кажат да си купя бус - не става, трябва ми 4х4 и пикапа май е единствения вариант :rolleyes: Вида на кабината има ли отношение към товароносимостта?

     

    Благодаря!

    http://www.mitsubishi-motors.bg/news.aspx?nid=29 :icon_bye:

  10. Така, всеки си хвали колата и аз като всички останали си хваля съответно автомобила, но никой не иска да каже реално какъв боклук кара. Е аз искам да кажа - по-голям боклук не съм карал. Сменил съм доста японски автомобили, но трошляк като този не сьм карал, тази кола има една визия и една возия, друго няма :mad:

    Споделям мнението ти.Карал съм 2 модела на субару -страшни коли.галанта е боклук.

  11. Ей, бот, оди да глобеш рападжика, кво си се разписал по форумите!

    Ти се научи да пишеш.Аз имам галант от 5г и много добре знам как се чувствате когато "прекрасната" кола те върне в първи клас.Чакам да се качи железото да я дам за скрап.

  12. Здравейте колеги!

    Имам Галант 96' и от както смених нови предни гуми отзад едното колело се чува някаква странна вибрация на купето,но се усеща съвсем слабо и това започва като настъпя над 90км?

    Възможно ли е да е от накладките,защото сутрин като тръгвам и натисна спирачка се чува как стържат накладките по диска ,но след 10 мин това стържене изчезва. Гледах самото колело и спир.апарат но нищо му няма за сега.Накладките ми се струва,че има още малко живот.Молбата ми е ако може някой да даде някакво мнение по-това което пиша.Благодаря предварително :)

    На мен такава вибрация се получаваше при натискане на спирачка с голема скорост.Оказа се крив диск на спирачки.

  13. ......................ако я караш по пътищата в ЕС ,тогава да............изкарват доста, но ако караш колата в София................... :icon_blush: Бях сложил на моята оригинални прави носачи от Ратола ,изкараха 40 000км. ...............

    Колко струват в Ратола.

  14. Марине, проблема не е в рециклирането, а в самия носач. След определен брой километри ябълковидния болт се измъква от леглото си. Предполагам, че материала, от който е изработен правия носач е слаб и се износва или пука и ябълката излиза навън.

    Носача се рециклира преди болта да е излезнал.Мисля,че болта излиза от леглото когато се получи сухо триене на ябълката т.е. ако се залее навреме(рециклира)се увеличава значително живота на носача.

    Не питай старило а питай патило!

×
×
  • Създаване...