Премини към съдържание

ruve

Потребител
  • От него общо

    41
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Бургас

ruve's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Търся преден ляв носач за Колт 92г., GLi. 0887 261 900

  2. ruve

    КОЛТове от Бургас

    Ако гърми, значи нещо не е както трябва... А би трябвало с нови свещи и филтър да работи по-добре... :icon_hmm: За фобос, Илия иска 1200 лв., а за ланди ренцо - 1050, до стадиона в Лазур... Би ли ми дал телефона си да разбера по-подробно? Моят е 0887 261 900 - Румен Велев :icon_bye:
  3. ruve

    Съвет за ГИ

    Багодаря! Ще го :icon_bye: търся майстора!
  4. ruve

    Бургас

    ЗДравей, Аз съм Румен. Имам Колт 92г., GLi, 75к.с. Търся си ГИ и майстор!
  5. Колеги, Ако има собственици на колтове 92-96г., които са си сложили АГУ или ГИ нека споделят какво газово устройство са избрали и при кого. Доволни ли са и имат ли някакви проблеми. Аз се колебая между обикновено газово устройство и ГИ. Казват, че се слаголо на колтовете обикновено АГУ, но някой казват , че гърмят... Други говорят , че не винаги ГИ се адаптира лесно, нужни са настройки...майстори... Моля, споделете! Може и собственици на други модели :mitsu-smiley: да пишат, но разчитам на конкретни мнения от Бургас! :rolleyes: Благодаря!
  6. ruve

    Съвет за ГИ

    Би ли споделил какъв точно газов инжекцион си сложил на колта си? Моят е старичък ( 93г, GLi,1,3) но реших да си го запазя и да му сложа газ. Сподели някакви подробности... Аз се колебая между обикновено газово и ГИ - лоренцо ланди(1050 лв.) и фобос (1200 лв.). А и трябва да оцеля добър майстор тук в Бургас.
  7. ruve

    избор на автомобил

    Даааа, не бях се замисял за всички тия съвсем основателни доводи на колегитеее... :icon_blush: Може би, ГИ наистина трябва да се сложи в БГ. В чужбина трудно можеш да огледаш всичко прецизно... Не ми се иска, но твърде е възможно тогава, да се ориентирам към друг японец, но дизел - да речем Хонда Сивик ( приличат си с Колта, но Сивика гори 6 л. нафта ) или Тойота Корола... Взех да се пообърквам вече :icon_doh:
  8. ruve

    избор на автомобил

    Оше се чудя дали си заслужава... Моят колт е 15г по-стар :icon_doh: и гори с 1-2 л. повече...Е, новият сигурно е по-широк, а и по-бърз...Но приблизително еднакви. Каква е цената на която би го продал?
  9. ruve

    избор на автомобил

    Благодаря, Илия! Колко е годишен твоят Колт и колко гори в града?
  10. ruve

    избор на автомобил

    Мислех си, че са по-скъпи...Не са ли и големички за града... А подръжката... Няма ли с Лансера или Стара да е значително по-икономично? :icon_hmm:
  11. ruve

    избор на автомобил

    Много подробни, прецизни и отговорни съвети получих Благодаря на всички! Сериозен форум :first:Браво! Ще трябва да покарам Стар и Лансер. От Вас разбирам, че Стар е малко по-голямата кола... И си мисля, че ако е така, за града ще по-удобен и пъргав - Лансера. А той си има отделен багажник и вероятно за ГИ ще е по-удобно да се разположи там... При евентуални миризми и т.н. все пак, ще има преграда. От Германия съм решил да го взема и ще търся да е с газово, но ще видим какво ще излезе... Понякога отиваш за Лансер, но се оказва, че има запазен и хубав Стар... :good: Що да не го взема?! Ако има още мнения - ще ми е приятно да ги чуя! :drinks:
  12. ruve

    избор на автомобил

    Хубав отговор!Благодаря! :icon_clap: Колта си е страхотен, само да не гореше толкова! :good:
  13. ruve

    избор на автомобил

    ок, Tonino, но нали ще дойде време за смяна рано или късно... Гледам в Мобилето има лансери с ГИ (LPG) 2004, 6000е. Не е ли по-добре?Или ти си върл привърженик на дизела... :mitsu-smiley:
  14. ruve

    избор на автомобил

    :icon_clap: Много гаден номер на autogad! :icon_n_king: И все пак - спейс стар или лансер? ( Но с газово...) :icon_blush:
  15. ruve

    избор на автомобил

    Благодаря, tonino_93, Значи френски дизел! Че кое му е лошото! :icon_thumbup: Но, ако смяната на съединителя е 2000 -3000 лв. Наистина не виждам смисъл! Иначе, звукът е повече от прекрасен!
×
×
  • Създаване...