Премини към съдържание

boy88

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    sandanski

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Lancer 2.0 USA

boy88's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. boy88

    Lancer 2.0 EVO Tuning

    Някой може ли на ми помогне !! Решил съм да направя пълно обслужване на колата но се колебая къде. Дайте някакви предложения колата е на около 65к. Смяна на ремъци ,свещи,масло и филтри в скоростната кутия и т.н. Благодаря ви предварително!!
  2. boy88

    Lancer 2.0 EVO Tuning

    Колеги ще се радвам да ми споделите къде в България могат качествено да обслужат колата ! Говорим за Ролки,Ремъци, Масла на скорости и диференциал, такъв вид консумативи.Мисля да му направя вече пълна смяна на тези консумативи защото е на около 65 - 70 хиляди. Тъй като съм от Сандански по-близко ми е в Гърция ,но ако има и тук някой добър сервиз ще се радвам. Така че дайте някакви предложения !!!
  3. boy88

    Lancer 2.0 EVO Tuning

    Колеги разбирам вашите мнения за колата и колко коня е ,и мисля че се уточних мн добре още в началото че колата не е закачвана на дино за да знам колко точно е. Но пак ще обясня както казахте разликата между коне на вала и коне на гумите е мн голяма , така че пак казвам говоря за коне които мисля че са достигнати на вала пак колко са на гумите все още незнам. И колата първо и смених въздушния филтър с дебитомер на K&N после генерацията ,свещи кабели и чак след това чип-тунинг . Мисля че последователността е вярна . Много хора отиват правят чип-тунинг след това слагат филтри генерации пълна измишльотина ,след такава недообмислена смяна предполагам че дори са по-малко К.С. В интерес на истината най-вече ме интересува ВЪНШНИЯ вид на колата отколкото каквото и да било друго. Ако търся мощна кола има мн варианти ,но ако се съгласите с мен визията им нестава за нищо ,или са прекалено малки(дребни) или са големи и грозни. Доволен съм от колата както и мн от вас.Всичко по нея е американско ,самата кола ,боди кита( не е от фибро стъкло) ,филтър ,генерация и т.н.... Ако има някакви събирания на Mitsubishi събори или срещи някъде ще се радвам да се видим и да си поговорим !
  4. boy88

    Lancer 2.0 EVO Tuning

    Ето уточнението 2.0-litre DOHC engine outputting 157 hp (117 kW) ,някаде пише 163 кс . Така че мога и да уточня всичко др , и мисля че споменах че не съм я закачал на диностенд ,по-горе е записано. Точно до една к.с. няма как да ви кажа .
  5. boy88

    Lancer 2.0 EVO Tuning

    Значи всичко това е съпроводено от генерация от начало до край , бих казал мн добър спортен филтър ,заедно с някои др по малки обновления като кабели ,свещи . И забравих да спомена че след всичко това което купих за Лансера специално в Гърция ми направиха чип за електрониката. Се пак мисля че някои би трябвало да напражи всичко това и тогава да сложи чип. Доста хора слагат чип ,и след това сменят това онова,абсолютно не е правилно. Та колата не е 150кс , нз каде си чел за това. 1.8 бих казал че е горе долу толкова около 150. Ако има нещо др питайте !!
  6. boy88

    Lancer 2.0 EVO Tuning

    Моят Лансер Ето още снимки разгледайте я по добре Ами колата е 2.0 бензин в момента е около 200кс,не съм я закачал на диностенд. Имам Спортен филтър с дебитомер K&N COLD INTAKE ,спортна генерация спортни свещи ... единствената спирка е оградничителя на скоростта,който не съм премахнал. Движа се доволно по пътищата !
×
×
  • Създаване...