Премини към съдържание

Canko Cankov

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Lovech

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Canko Cankov's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря на Владимир Гетов,който ми помогна със стъпковия мотор,и само да отбележа че стъпковото ми моторче направо беше ръждясало
  2. Аз оправих проблема със стъпковия мотор и сега колата работи много стабилно.Поддържа 1200 оборота като е студена около 1 мин ,и като загрее падат м-у 800-900,но проблемът с рязкото изфорсирване си остан,когато потеглям винаги подавам повече гас за да тръгне колата.Номерана компа завършва на 44,а никаде не видях да има сложен такъв на 1g 4g63.Същто така компа беше описан с маркер и намацан с няква боя,което ме навежда на мисълта,че е сменян.Друго което ми направи впечетление е,че свещите започнаха да се избалват и вече не са черни като преди.Някакви други идеи?
  3. Здравейте колеги.Имам следния проблем с моят eclipse 1g.Преди време скъсах рермъка на балансиращия вал,от там прехвърли ангренажен ремък и удари клапани,след ремонта колата не искаше да върви както преди.Изминах около 300 километра и продуха гарнитура м-у 2ри и 3ти цилиндър,пак ремонт след това прехвърли ангренажен ремък пак.Реших сам да си правя ремонт.Преди няколко дена отворих мотора и видях,че пак е продухало гарнитура но имаше и 4ри криви смукателни клапана.Купих нови клапани,шлайф на глава,проверка на блока,напасване на клапани всичко ОК.Затворих мотора,зацепих го,сложих нови свещи денсо иридиум,колата запали много трудно но след като затопли мотора заработи сравнително добре,нокогато исках да подам ряско гас колата заглъхваше и неможеше да се изфорсира и гърмеше във филтара.Като мине 2000 оборота е добре.Изкарах да я пробвам но като искам да потегла с въртене на гуми колата забива за момент и тогава поема.Сга когато е студена пак трудно пали,забелязах че и свещите са черни.Та ако някой може да помогне ще едобре да даде някакво мнение.
  4. със цеото съм малък бок.с това се занимавам,обаче ме притеснява ходовата част и ел инсталацията. :icon_hmm:
  5. Моторът е 2.0 шестак 200 коня.Но ме притеснява тоев че скоростната кутия е от ляво и за това искам да прехвърля и цялата ходова част.Иначе ми е ясно,че разправията ще е голяма,но няма невъзможни неща.ако може да ми кажтие и нещо повече за този мотор,защото моя се скапа и затова искам да сложа този мотор.
  6. Здравейте искам да попитам може ли двигател,скоростна кутия,ел.инсталяцията и цялата ходова част от FTO да се прехвърли на еклипс 1г 4g63.Моля дайте мнения по този въпрос.Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...