Премини към съдържание

lesko

Потребител
  • От него общо

    292
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от lesko

  1. Пробвай с добавка но мърсотията къде ли ще отиде ? Трябва после да смениш антифриза,промивка, само набутване .Промий радиаторчето дано стане, в него може да сложиш добавка после промий.Успех. :icon_thumbup:

  2. Не ,но си приготви някакви чепове да затапиш маркучите да не изтича антифриза на земята.Действай но внимавай със струята ,да не е зверска.Успех. :icon_thumbup: После ще трябва и обезвъздушаване ,но първо оправи радиаторчето.

  3. Маркучите се намират в коша от страната на купето и влизат вътре ,не много дебели виж дали има разлика в температурата .Ако има разкачаш маркучите и с вода промиваш яко докато излязат боклуците. Но понякога не става трябва си ново . :drinks:

  4. Да поизтупаме темата :mitsu-smiley: Това е моята красавица имам я от 13г. никога не ме е предавала. Модел Е32 хечбек 1989г. 4г37 мотор 86 коня карбуратор.Уникално здрава кола и безпроблемна,наказвал съм много по-нови коли от нея .За съжаление времето си оказва своето но не се предава ще я карам докато върви. Моят сайт Моят сайт Моят сайт :icon_thumbup: :icon_rock:

  5. Аз категорично не. Да оставим това че затрудняват движението в цялата страна и че нямат право да протестират.Кой в България има такива придобивки 20 заплати при пенсиониране .Заплатите са от нашия гръб дори данъци и осигуровки им плаща държавата.А какво вършат всички знаем 90% са със айдуците и им пазят гърба.Всеки се срещал с израза И СЯ КВО ПРАЙМ :icon_thumbup: Те просто си защитават придобивките от соца ,но това време отмина отдавна.Така че съм ПРОТИВ!!!!!!!!!!!!! :yes3:

  6. Здравейте колеги,някой знае ли камерите сложени над пътя около Радомир ,село Прибой дали са активни /става въпрос за пътя за Кюстендил/. Представляват малка кутия точно над пътя с диоди отдолу под обектива.Ако са активни Изгорех :icon_n_oops:

  7. Здравей,провери ли има ли искра на свещите, дюзите пръскат ли или е карбураторен двигателя. Имобилайзер има ли ? :mitsu-smiley: :drinks: Успех.

  8. Здравей,по точка 1 може да се дължи на немарливост от предишния собственик като е проверявал маслото да е покапвал всичко там. А може и да "духа" от тръбата за щеката което е лошо меко казано.Можеш да провериш като извадиш щеката и форсираш двигателя ако пръска масло или духа яко кофти, а духа ли яко от капачката за наливане на масло.Точка 2 не съм компетентен .Точка 3 като начало смени маслото на кутията и не я ръчкай ,вкарвай внимателно като на 16г. девойка :yes3: :D . Успех ! :drive:

×
×
  • Създаване...