Премини към съдържание

kapchoo

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Перник

kapchoo's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. колеги много ви благодаря ,разреших проблема,спортнич филтер е издал багажа и не допуска никакъв въздух. Благоддаря все пак
  2. не е ангренажа,ходих отново на диагностика но този път не стигнах до нея.Обясних как се държи колата и ми казаха че е от дросела !Дали?
  3. в сервиза я направиха на 800оборота,колата ги държеше и работеше много добре. Каза ми да излезна и да я покарам нямаше никакъв проблем .Когато спрях пред сервиза след обиколката която направих колата спря да държи обороти,момчето каза да я продухам до перник (там живея) и е щяла да се оправи,ем карах я до там нчмаше промяна,извадих си кръстата отверка и си ги овеличих отново (1000-1100),колата започна да забива по същият начин все едно се дави. Чувам че някаде от долу има нещо откачено най-вероятно изпускателните колектори дали от там не дърпа възух,но след като са изпускатели не би трябвало ..
  4. Момчета, стана страшно - смених на кочината основни, биелни лагери и сегменти, но излезна пробем с оборотите. Казах си, че просто мога да си ги вдигна както знам - не стана, колата почна да забива много сериозно, имаше и варианти в които можех да си счупя зъбите в таблото(дави се колата). Отдох при един приятел в Бош под моста "Чавдар", каза че колата има нужда от настройка, опавиха я пичовете, но оборотите бяха толкова ниски, че колата гаснеше. Обясниха ми, че трябва да я покарам по сериозно(арабийската ), но нищо не се случи, взех отверката и си увеличих сам оборотите - проблема се появи отново .... Компетецията, помощ???
  5. Не! Ако ги вклюиш от копчето което ти е от лявата страна на волана,ще се наложи ръчно да ги СВАЛИШ надолу,след което като връткаш клуча за пускане на фаровете те само светват не се движат остават в положението в което си ги настроил !
  6. Eклипса е много зле, с издухана гарнитура е и искам да му вдигна малко кончетата. Можеш ли да удариш едно рамо, да вземем да намерим някакви хубави части и да ми бъдеш съветник в изграждането на този проект?
  7. Имаш едно копче от лявата страна на волана с което ги дигаш без да светят,след което отвараш капака и зад фаровете трябва да има едни врътки за реголация,почваш да връткаш а те падат нагласяш ги така както искаш и повече не го натискаш това копче
  8. Имам нужда от много сериозна помощ,колеги искам малко инфо за спортни части,цени и как точно трябва да се случат нещата. Колата е еклипс 1г 92г ,за 3-ти път ще и правя главата и мисля че е време да я накарам да заспи на пътя. Искам няква актуална информация за цени на: -бутала -клапани -повдигачи -валове -турбина -кулер -окачване -брони -прагове -фарове(вградени на мястото на мигачите) Възможно ли е да си вкарам частите от китай,благодаря предварително!
  9. Значи съм късметлия със 8 клапана и ремонт 400лв Радвам се че вс е ок. И аз патих.... :icon_bye:
  10. ето нещичко и от мен :icon_hmm: :rolleyes: http://kapcho.snimka.bg/automobiles/my-car.572103.22462970 http://kapcho.snimka.bg/automobiles/my-car.572103.22462959 http://kapcho.snimka.bg/automobiles/my-car.572103.22462948 http://kapcho.snimka.bg/automobiles/my-car.572103.22462930 http://kapcho.snimka.bg/automobiles/my-car.572103.22462938 :mitsu-smiley: :icon_thumbup: :icon_rock:
  11. Много благодаря за помоща. Ще видя какво мога да направя и надявам се да реша проблема,ако това не се случи надявам се да усаществим някаква среща със вас. Благодаря отново . :mitsu-smiley:
  12. един съвет от каде да започна ,благодаря предварително !
  13. имам едни приятели на едно КТП за технически прегледи закачихме да проверим ламбда сондата и не показа много добри цифри,смисал казаха че не емного добре но не е и чак толко зле,а не смених 16-те клапани защото всмукателните бяха здрави ,но там филма е др моя проблем доиде от кусане на ремак. Гарнитурата на главата е била скъсана и е хвърляло масло въху ангренажа, та мисълта ми е хубаво ще смена ламбда сондата , но мисля че няма да се оправи ,а за момента съм пооправил положението върнах делкото два хода на зад ,но колата не изгаря хубаво горивото "проблем" !
  14. Привет колеги ,нов съм във форума а чесно казано от 2 години карам еклипс 1г. Искам да попитам възмножно ли е тази кола да ми дава 22 литра разход като се има в предвид че преди околко 1 седмица сложих главата със 8 чисто нови изпускателни клапана .Прегледах темите и не намерих подходяща тема за да се оплача ,извинявам се предварително ако има такава и моля за помощ ! http://kapcho.snimka.bg/automobiles/my-car.572103.22462959 http://kapcho.snimka.bg/automobiles/my-car.572103.22462930 http://kapcho.snimka.bg/automobiles/my-car.572103.22462948 http://kapcho.snimka.bg/automobiles/my-car.572103.22462938 ето малко за нея. Поздрави :icon_bye:
×
×
  • Създаване...