Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

stoyko

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    veliko tarnovo

stoyko's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Номера на рамата - JMAMYV68W2J000134.Благодаря за съдействието.
  2. Прегледах всичко и се оказа,че проблема не е в блокажа,защтото като надигна задната гума и се помача да я завартя,тя прави половин оборот и тогава блокирва,тогава си помислих,че дифа има ЛСД система и нещто неможе да се изключи,пробвах със смяна на масло карах го цял ден и пак си е тъка.Някои ако може дами каже на какъв принцип е тази система и какво може да й стане,ще съм му много благодарен.
  3. Ето малко полезна информация и от мене за феновете на Паджеро 3 !!! http://ftp.domainbg.com/padjerovod/Documents/Pajero%20III/
  4. Привет колеги! Имам проблеми с блокажа на задния диференциал. Без да го вкючвам и да карам на режим 4Х4 се включи и остана тъка. Сега блокажа ми е постоянно зацепен и немога да го изключа. Свалих вакум моторчето което седи над диференциала и управлява блокажа, за да го проверя дали рабти, проверих маркучетата които влизат в диференциала да ги видя дали са здрави и накрая проверих, дали има масло в диференциала. Всичко е наред, само дето ми се струва, че вакум моторчето неправи голямо налягане. Можете ли да ми дадете съвет къкво да правя, дали проблема е сериозен или пък се дължи на студеното време. Благодаря предварително!!! :icon_doh:
  5. Здравейте, скъпи колеги! Благодаря ви много за съветите. Купих английското пажеро, даже се прибрах до България на ход с него. Много приятно си пътувах без никакви проблеми, само дето от време на време влизаше в авариен режим ( зелените лампички на колелата спират да светят и започва да мига лампата на централния диференциал), но като рестартирам двигателя всичко се оправя и след малко пак се получава същото. Като влезе в авариен режим не се чува нищо да трака, затова си помислих, че може би от мигането на лампите на предния мост дава грешка и затова се получава това. Мисля да отида до сервиза на мицубиши в Русе да го прегледат. :icon_blush:
  6. Здравейте скъпи колеги,мисля да си купувам паджеро 3.2 ДИД 2002г.автоматик,къса база.В момента съм в Англия и търся тъкова.Вчера гледах едно,обаче лампата за предния мост мигаше пак беше на задно предаване и преди това не беше карано на 4х4,собственика ми каза,че си мигало така винаги.Другото нещо което ме отказа да го купя беше,след като тръгнах да го пробвам и отидох да обръщам на един паркинг,като включих задна и тръгнах на зад да завивам нещо по дефиренциалите изщрака се едно бях включил блукажа,спрях дадох напред и след това пак назад, но него направи,карах го около 10мин напред назад, но не го направи.Собственика му ми каза, че са сменяли една малка черна кутийка която стой на раздатката и синхрунизирала предния и задния диференциал.Моля да ми дадете съвет какво да правя,защото ми направи страхотна цена.Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...