Премини към съдържание

UNNAMED

Потребител
  • От него общо

    64
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от UNNAMED

  1. Може би това ще е временно решение, докато не се повреди и модула втора ръка. Най-добре е ремонт, който не е нищо особено, като цена и усилие.

    Ако решиш пък да купуваш друг, мисля че модула се намираше до ABS помпата (зад двигателя, под стъклото). Може да погледнеш как изглежда и дали има някакъв номер.

  2. Детска болест на тази кола (заедно с вентилатора на парното). Модула май беше Бош, така че не е по вина на Митцубиши. Ако не намериш майстор в Сф може да го пратиш по Еконт до Варна. И аз мога да кажа фирма на ЛС, където ги оправят във Варна.

  3. Най-вероятно ще се наложи да свалиш радиото(било то за ремонт или смяна с друго). Препоръчвам ти да го направиш сам(колкото по-малко някой "майстор" пипа по колата, толкова по-добре).

    тук може да видиш как става. Има още няколко такива видеа в youtube - само напиши "lancer aux" и излизат.
  4. Директно свържи краищата на AUX-кабела срещу съответния цвят на кабела в буксата! Те така и така след това влизат в тази бяла букса с многото кабели към радиото.

  5. При мен вече има кабели на дадените позиции. Може ли някой да помогне.

     

    Колега, тези кабели отиват до скрита букса, подготовка за AUX на следващото обурудване. Намира се долу в кухината зад радиото, закачена на щипки. Разкачи я от там и добавяш директно кабелите срещу съответния цвят.

     

    Успех

     

    П.П. http://forums.evolutionm.net/lancer-audio-security-all-models/297461-how-installing-mitsubishi-aux-mp3-cable-4.html на този линк можеш да видиш мнение №58!

  6. И аз добавих AUX преди няколко месеца, когато видях това видео. Но не ми се стори много практично да прекарам кабела през жабката. Пуснах го под панела на ръчната и скоростната и го изкарах през капачето пред подлакътниката, където са копчетата за отопление на седалките на по-високите нива. Когато не се ползва се прибира кабела и се слага капачето.

  7. По въпроса за шума съм забелязал нещо много странно. Когато прозореца е затворен докрай натискам копчето, така че да се смъкне съвсем леко около 1-2 мм и звука от вятъра се намалява същественно. Това работи за всеки един прозорец. Най-добре се усеща със скорост над 50км/ч. Знам, че звучи смешно :D , но и има ефект.

  8. Aко този Outlander е с въпросния двигател, който се монтира на VW Passat и още безброй много от групата на VW не бих го препоръчал. Като знам един познат колко пари пръсна по ремонти... А и по спомен във Skoda форума имаше една тема за проблемите на този агрегат (доста дълга).

  9. Абс изщраква. Самодиагностицира се. Ако покараш 400 м. Със скорост под 15 км. Ч може да ти светне есп или абс лампата. Нормално е.

     

    Винаги съм си мислил, че е от спирачките. Имам чувството, че за момент задържа леко колата и след това я освобождава.

  10. Подкрепям мнението на kesten. Същата работа е и при мене от както е нова. Само ми се струва, че го прави при всяко палене на колата, а не само веднъж при първото палене за деня. Явно си е нещо нормално.

  11. Просто модела вече е на 7 години, а и няма facelift. Вече не е толкова аткрактивен, както беше в началото. Kой би си купил нова кола модел 2007, като за същите пари може да си вземе нов модел 2011-2013. Просто вече няма пазар и съответно е ограничено предлагането.

×
×
  • Създаване...