Премини към съдържание

BOGRY

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

За BOGRY

  • Рожден ден 02/06/1961

Местоживеене

  • Град
    Плевен

Интернет контакт

  • AIM
    boris.grigorov

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

BOGRY's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    Дечи, извинявай, че се обръщам на ти, но ми идваш като спомен от бъдещето! Тогава стана голям купон (виж как се развиваха нещата) и ако не беше Валентин Шопов, сега нямаше за какво да говорим. Ако кажа, че и сега съм насреща, някой ще рече, че пак искам да изкарам някой лев (което си е така, в крайна сметка). Другото обаче е да кажа: "Я стига!" Пак не ми се иска! ТОГАВА се отказвах 100 пъти, Шопов ме завръщаше, получи се! Сега не знам как би станало! Говорете с Шопов, пък както се получи!
  2. BOGRY

    Календар 2010

    http://www.mitsubishibg.com/forum/index.ph...st&p=154419 Бога ми, съчувствам на Николай Иванов в тази ситуация. Аз лично се отказах от календара, защото стана разностилен с тези 6 месеца така, а 6 - иначе. Но сега ми идва да поръчам няколко, само че няма да има полза. Дано все пак стане!
  3. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    Здравейте, приятели! Пусти халби :beer: Има такива, и то в стар английски стил, но не се знае производителят дали ще продължи да ги прави. Това ще стане ясно някъде януари-февруари и аз ще ви уведомя своевременно. За химичните елементи по етикетите ми обясниха, че са само за хартия. Но халбите могат да се печатат и без магия, важното е как ще ги оформим, и пак ще има ефект. Сега да ви кажа задача за домашно. Това термочувствително покритие го е измислил учител по химия. Вярвам, няма смисъл да ви казвам - бивш учител. Просто се е сетил, че може да се използва за сувенири. И се е оказал прав. Сега - ние химици нямаме ли??!! Нека някой измисли покритие, което да се задейства примерно на 5-6 градуса, патентоваме го - и :icon_n_gora:
  4. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    За икономия на ток, а не да се предпазиш от микровълните!
  5. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    Не, недей, ако не искаш да я ползваш 2-3 пъти. Но микровълновата по принцип е вредна. Спомням си, че в Англия имаше дело срещу патента. Иначе защо ще препоръчват, като отвориш вратичката на печката, да стоиш встрани?! :icon_n_walkman:
  6. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    Ама ако жената си пада и по бирата?? :giggle:
  7. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    Би трябвало да има подходящи халби, англичаните са големи биропийци. А и вярно, че има такива етикети. Абе... ще продължаваме да ровим
  8. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    На стъкло не може със сигурност, защото се печата при 220 градуса и стъклото се пръска. :sorry: Въпросът е дали е измислено термочувствително покритие, което да реагира на ниски температури. А и англичаните да предлагат и заготовки халби. Ще направим официално запитване от името на клуба! :mitsu-smiley:
  9. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    Защо, те са като малки халбички?! :beer:
  10. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    И бира! :drinks:
  11. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    Това е идея! И аз пия бира! Ще видя дали е възможно, защото не съм се сещал! :icon_hmm:
  12. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    Ама аз не съм тръгнал за никъде! :icon_rock:
  13. BOGRY

    Magic Cup Mitsubishi

    И аз ви благодаря, приятели! Казах ви, че харесах духа на вашия форум още в началото! А за приятели - най-доброто!! :drinks:
  14. BOGRY

    Календар 2010

    Колеги, гледам какво става и не се стърпях да се намеся! Има оригинална идея с километража. Тези, които са против него, изтъкват, че закрива част от колите. Това дизайнерът ще го оправи много бързо. Просто се взема за модел снимката, на която закриването е най-фрапиращо, и оттам нататък размерът се определя по него. Ако вземем само датника (километража), може да се играе с размерите и цветовете. Мене ако питате, спокойно може да се намали емблемата на фенклуба и да се акцентира (защото това е идеята) на фенклубния знак, като се направи с по-натрапчиви цветове. За сметка на това общият размер на "километража" може да се намали, но да се уголемят цифрите. Идеята ще се запази, но няма да има някой, който да каже, че "не вижда датите". И да ви кажа, тези емоции са нормални за нашите географски ширини. Ние имаме голяма енергия и влагаме много емоции и в най-малките неща, а северните народи просто си вършат работата и нещата им се получават!
×
×
  • Създаване...