Премини към съдържание

doko manekena

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Ловеч

doko manekena's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря на всички за съветите! Всички сте много любезни. Ако някой има проблеми с тихите обороти - да се обади. Аз там преживях голяма сага. Успех на всички.
  2. Здравейте колеги, имам Каризма 1.8 ГДИ 1998г. От известно време не пръскат дюзите за течност за измиване на предното стъкло.За задното е ОК. Откачих маркучи, който се захранва от казанччето и като го надуя се връща въздух в казанчето, така че маркуча е ОК. Гледах в руското ръководство и видях че са двее моторчета за "пръскане" на предното и задното стъкло. От къде може да се намери ново моторче или втора употреба и кое е по-добро. Благодаря предварително.
  3. Здравейте, искам само да Ви кажа, че след като смениха ремъка и ролките всички проблеми изчезнаха - с трудното палене и гасненето на ниски обороти. Просто това е бил единствения проблем. А ходих в един сервиз в Плевен ( Бош) и в София ( Рубин) и не можаха да ми кажат, защо се получва така. Дано Вие нямате проблеми като мен Така, че ако имате проблеми с паленето и гансене на ниски обороти - погленте си ремъка )) Добри Вълов
  4. Благодаря на всички за коментарите! Просто ми е интересно каква е била причината да блокира ролката и да се прецака обтегача? Поздрави на всички и лек ден! Добри
  5. Здравейте Колеги, имам от дълго време проблеми с колата - Мицубиши Каризма ГДИ - 1999 година. Трудно пали и на ниски обороти гасне. Къде л ине ходих по сервизи и накрая се оказа, че едната ролка е блокирала и ремъка е прехвърлил два зъба. Но се установи, че може би проблемът идва от обтегача на ремъка. Въпросът ми е: - задължително ли да се купува нов ( около 300 лв ми казват цена) или може да се рециклира или да се намери на старо? Какво ще ме посъветвате, защото честно - писна ми да се занимавам с тъпунгери, които се наричат " майстори"!! Благодаря предварително за помощта!
  6. Благодаря за отговорите!
  7. Здравейте Колеги, от две години карам карам Carisma 1.8 GDI и съм адски доволен от всичко. Но от известно време имам проблеми с тихите обороти на свободна - падат много ( около 500 при нормални 900) и колата почти гасне. А сега в топлото като пусна и климатика - ужас. Едвам се кара... Просто на свободна стрелката играе ( няма постоянни обороти) и се опитва да гасне колата. Някои имал ли е същия проблем и може ли да ме посъветвате нещо.
×
×
  • Създаване...