Премини към съдържание

icoo

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Gabrovo

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Space Runner 4g93 '96

icoo's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. icoo

    Габрово

    ОК, не е лоша идея. Насрочете дата колеги.
  2. Здравейте Колеги, Просто искам да пусна някоя снимка от откриването на Рали Турция. Направо красота да видиш толкова диаманти наредени заедно http://hristosh.snimka.bg/auto-racing/rallye-turkey.494656.18376594
  3. Бирата лесна В интерес на истината младежите сами си бяха намерили проблема. Аз съм пресен МИТЦУБИШИ фен още,от година я търкалям тази кола и това ми е първия проблем. Ще взема да дойда на някоя сбирка,предполагам правите от време на време? А понеже сте по навътре в проблемите,да попитам и друго. 1. Колата ми е малко шумна при движение,счува ми се повече шум откъм скоростната кутия - нещо като търкаляне. Нормално ли е това или не е обезшумена достатъчно? Иначе скоростите влизат ОК, сменил съм си примерно маслото на скоростната кутия като я подкарах. 2. Отзад колата стои малко разкрачена. Не яде гуми,няма шумове, има ли някакъв проблем по окачването? Поздрави
  4. :icon_thumbup: Ура ,готов съм! Позна колега - бобина. Не можело да го хване това нещо компютър и гледали всичката карантия едно по едно. Честно казано не вярвах,че ще успеят, щом от официалния сервиз нищо не намерили, но явно такива са разбирачи в Бургас. Мерси за съветите.
  5. Компресията бива,бях се попритеснил малко понеже намерих в колата една разпечатка и там показваше 7-8, вероятно са я мерили в Балканстар,а сега младежите като мериха щеше да им избие уреда от ръцете - 13+. А наистина явно нещо се е задръстило по трасето и се взривило,понеже намерих доста парчета от катализатора чак в задното гърне,а и то доволно се беше пръснало. Въпросът е защо е станало и какви поразии е направило още?
  6. Здравейте колеги,моля за съвети. Моят случай е следния: От Габрово съм,имам Рънър '96, 1.8. Бях дал колата на едни приятели да отидат на море и там нещо се прецакало. Не съм много наясно какво се е случило,по техни думи колата загубила мощност.След посещения при разни знайни и незнайни майстори в Созопол,колата финишира в Бургас - сервиза на Балканстар.Стои там 2-3 дни и не могат да открият къде е проблема,като съответно в събота по обед разбирам,че трябва да си я прибера с платформа. Дигат рамене и казват,че са проверили всичко по електрониката,пробвали с други свещи,кабели,делко и т.н., ама не става. И това от фирмения сервиз?! Накратко в какво състояние я заварвам. Пали,работи идеално на празен ход,само при подаване по-рязко на газ забива,чуди се,тръгва, пак забива. И това съпроводено с яко ръмжене на издънени гърнета. След благополучно прибиране(не на собствен ход), в гаража съм си свалил цялата ауспухова система. Оказва се,че катализатора ми е изрязан и на негово място има една ръждива тръба,къде заварена, къде не. А задното гърне е пръснато като консервена кутия откъм купето,явно е имало някаква детонация понеже вътре имаше части и от катализатора. Вече оправено всичко по ауспуха,карам колата на сервиз, уж добър по електриките. След като не ми се обадиха цял ден,както се бяхме разбрали,минах да ги нагледам и пак виждам позната картинка - чешат се по главите,гледат свещи,мерят компресия. Направо съм се смаял. Някой имал ли е подобни симптоми и къде може да е проблема,щом явно не може да се диагностицира? Ще съм благодарен за някой съвет или поне сервиз,където може наистина да помогнат.
×
×
  • Създаване...