Премини към съдържание

stanimirko

Потребител
  • От него общо

    133
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от stanimirko

  1. Точно това питах, на кой модел телефон софтуера му е съвместим със софтуера на Лансер? Със сигурност Митсубиши препоръчват определени модели,но не знам къде да проверя,предполагам че и при Рангел проблема е в това!

  2. Мисля че са повече щастливците , защото мой близък си взе Паджеро и има същият проблем(всяка събота и неделя ходи до Боровец, но през Ихтиман за да го издухва на магистралата).Мисля че той не е с фолксвагенов мотор ,а има същия проблем!

  3. Мой приятел работи в международен call център на Нокиа и каза че има такива модели които да се свързват с цялото меню на телефона. Рангелe трябва да седиме в колите като идиоти и има една функция "voice training" ,при нея повтаряш докато не запамети твоята интонация и глас,но е досадно и смешно!!

  4. Колеги ,някой знае ли къде мога да проверя кои модели на Nokia са съвместими с Blue tooth системата на Лансер?Съвместими значи да може да отваря указателя и да го изписва и може би разни други екстри.Не съм много наясно,защото досега съм бил с 6500 класик и не знам дали съм ползвал всичко,но сега искам да го сменя !

  5. Аз днес пътувах до село Ковачевци,Пернишко и там не беше много добре изчистено и колата се държа супер .Голям кеф е и е много стабилна ,гумите са ми Гудиер Ултрагрип 7.Много обичам да карам на сняг,но за съжаление към София пак стана задръстване , засичания , агресия и на човек му се отщява да кара!! :icon_crying:

  6. По едно време на ''Горубляне'' беше пълно с такива регистрации и мой приятел си избра такава.После се оказа, че колата е удряна ,пренабивани номера и маскирана до неузнаваемост(колата беше на три години и изглеждаше слънце).Така че, Тодор е прав внимавай и си провери всичко преди да плашаш!! Мисля че в Монтана и Враца по-лесно оправяха регистрациите и обмитяването(при внесени с удар коли)!

  7. Айде де ,сменяй раздела (скок) :drive: Общо взето нямат никакви проблеми американските коли,почти всичко е взаимозаменяемо,имат повече екстри(шибидах,кейлес,навигация,спойлер отзад), а са доста по-евтини!Имам приятел с мотор двойка,мога и на Цено телефона да ти дам на ЛС!

  8. Според мен отиди първо до тях(ЧипсАуей) и ги питай как да процедираш!Сервиза им е в Красно село, като тръгнеш в локалното на ''Борис" посока Княжево, преди трамвайното депо в дясно (в двора на ДЗИ).Те всеки ден се разправят със застрахователи и би трябвало да ти обяснят какво да направиш!! :good:

  9. Аз не ви препоръчвам за едни драскотини да пребоядисвате колата,според мен направете консултация с добър майстор за пастиране.Драскотините които не могат да се оправят с пастиране, има една английска фирма www.chipsaway.bg ,която боядисва само тях!Мисля че работят с всички застрахователи.

  10. Булстрад за нищо не стават,нищо че цените на полиците са малко по-евтини от другите компании!!!На мен за три детайла за боя+един за пастиране по експертна оценка ми платиха 350лв.(да ги ...... и експертите).Цената за боядисване само на един детайл в БС е два пъти по-висока!!! :icon_box:

  11. Разликата е много видна,така човек ще си има проблем при продажба и естетически проблем!Според мен настоявай да ти я оправят(това е разлика в цели нюанси),може би не е трябвало да се разписваш при получавнето ,за да не те размотават сега!Аз затова я пуснах тази тема ,за да си сверим мненията,примерно Жорето е доволен , а при теб са объркали цвета!!!Не може за 1 -2 година така да избелее колата (от слънце,миене ,пастиране ),че да се получи такава разлика.Нека колегите които се занимават с боядисване да си кажат мнението, аз се бях навил моята да си прави в БС,но сега пак почва умуването!!!! :icon_crying:

  12. Мисля ,че звука се изключва след като еднократно поставиш чипа ,който ти е на ключа в устройството на прозореца(алармата продължава да действа ,но на безшумен режим).Второ слагане пак включва сигнала!!

×
×
  • Създаване...