Премини към съдържание

ivo bozov

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Мнения публикувани от ivo bozov

  1. Здравейте и от мен. Аз също се интересувам от този модел - 4х4 постоянно ли е зацепено или при пребоксуване, как са ламарините, за 1,6 двигател 115 к.с. не са ли много и подръжката по скъпа ли е в сравнение с дгуги модели на мицубиши?

    Харесал съм нещо такова http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11387556805986059&f1=details&slink=5eojug

  2. От колегата Венци: "Първо се демонтира задната частна оградения елемент – половината от към челното стъкло, посредством отвертка с

    мек парцал или подобен инструмент – с цел да не одраскаме таблото. Повдига се откъм челното съкло, закрепено е с 2 метални пластини къмкорпуса. А страната от към Вас просто е подпъхтата под другата половина".

    Днес и аз го отворих понеже не се виждаха цифрите - дадох компа на един майстор да ми ги запии и всичко се оправи.

    Само че при мен това капаче към предното стъкло е с 4 пластини / другите две са точно където се подпъхва / и дорато разбера едната я счупих.

    Колата е Space star 1.3 99г. Та за бъдещите колеги които мислят да оправят компа да имат едно наум ако не излиза.

    Между другото ми презапоиха целия горен ред.

  3. Здравейте, като погледна задните колела отдалече виждам че стоят леко под ъгъл. Виждал съм го и на много други коли и не мислех, че е проблем. Но вчера като сменях гумите забелязах, че са износени неравномерно. Как може да се оправи проблема - регулиране на мост или нещо друго?

  4. Здравейте и аз съм със Спейс стар 1.3 и от известно време насам колата не върви и увеличи разхода. Ходих на газаджия да я погледне и той ми каза , че или катализатора е запушен или някое гърне. Та въпроса ми е към колегата от предния пост - както гърне си сложил на мястото на катализатора?

  5. здравейте, и на мен ми се получи същия проблем и понеже съм с дете не можех да я отворя и отвътре.

    Ето как реших проблема - смълнах стъклото додолу /за задва врата говоря/ и с един електрод съвсем леко закривен в долния край натиснах лостчето с което се отваря вратата. После е лесно сваляш кората и си ти. Моята дръжка я оправих с една изрязана във формата на коляното пластина, пробих 3 дупчици и завих малки видийки. И така вече година и половина работи без проблем.

  6. Здравейте.

    Въпроса ми е технически и става въпрос за следното:

    Колата е Спейс Стар 99г. и задницата беше малко клекнала. Дотук добре, но когато сложих летните гуми при по-големи дупки калника опираше в гумата.

    С един приятел монтьор свалихме амортисьорите и под ухото с тампона заварихме друго ухо и преместихме тампона там. Стана много добре, но започна да се чува звук от скърцаща пластмаса от корите.

    Като цяло, тази интервенция - дали би довела до някакъв проблем?

  7. здравейте, не исках да отварям нова тема затова ще попитам тук. Въпроса ми е технически и става въпрос за следното:

    Колата е Спейс Стар 99г. и задничата беше малко клекнала. Дотук добре , но когато сложих летните гуми при по големи дупки калника опираше в гумата.

    С един Приятел монтьор свалихме амортисьорите и под ухото с тампона заварихме друго ухо и преместихме тампона там.

    Това дали би довело до някакъв проблем?

  8. здравейте, аз имам същия проблем с отделянето на педала на съединителя много горе. Искам да попитам сам мога ли да си регулирам педала или трябва да отида на техник. Вече ходих при един да го погледне и той ми каза, че не е за смяна и че на мицубиши бил така. Ок ама не мога да свикна с педала и се чудех ако мога да си го регулирам,обаче не знам как. Ще съм благодарен ако някой помогне със съвет

  9. Здравейте отново. Вратата я отворих и се оказа че рамото на дръжката е счупено, но го оправих. Относно клаксона и бутона за ел. стъклото не можах. иткачих клемите и ги напръсках но не помогна

  10. здравейте, имам space star 1.3i и имам следните проблеми:

    - клаксона ми работи когато си иска и то най -вече след дъжд. Понякога работи понякога не. Според мен е слаба връзка по някой от кабелите но на пръв поглед нищо не намирам.

    - бутона на ел. стъклото на дясната врата не работи в положение на спускане на стъклото , а само при вдигане на стъклото.

    - при опит да отворя задната врата нещо щрзкна и вратата не може да се отвори отвън. Понеже съм включил защитата за деца вратата не може да се отвори и отвътре. Кората е захваната така , че при затворено положение неможе да се смъкне. нямам никаква идея какда отворя вратата.

    Моля ако някой е имал някой от изброените проблеми да помогне.

    Благодаря предварително

  11. Здравейте , реших да си търся дранти за спейс стара за да им сложа зимните гуми и после само да сменям с летните, но се оказа , че не е много лесно да намеря такива джанти поне тук откъдето съм. Въпросът ми е - има ли джанти на някои по-разпространени автомобили които да пасват на мицубишито.

  12. Много трудно ми включва първа скорост , а понякога и пета не влиза като хората. Дори като включвам на задна понякога тръгва напред т.е. включил съм първа , а положението на лоста е на задна скорост . На какво може да се дължи това?

  13. за осветлението, проверих копчето при средно положение не работи. Но като го гледам нещо се е посчупило. Мърда наляво надясно и премига лампата .

    Километража ми е с дисплей, и той явно е счупен , натискам, задържам какво ли не правя, никаква реакция. Явно ще карам така. Гумите са от покупката на колата. Но засега няма да ги сменям. Дърпането е слабо и наесен като сложа зимните ще си покаже.

    А разход в града под 8 много трудно. Среден разход ми е 6.5 долу горе.

    За съединителят и моя отделя горе.

    гориво зареждам на Лукоил - 98.

  14. Здраевйте отскоро и аз съм собственик на Спейс стар 1.3 1999г. / поне по документи /. И понеже незнам къде да задам някои въпроси ще пиша тук.

    Когато ми е отворена врата не ми светва лампата на тавана в купето, което вечер е доста дразнещо. При всички модели ли е така?

    Не може да ми се нулира показанието на километража, копчето на таблото ли не работи незнам. А може би трябва да се врътне първо нанякъде.

    Дърпа ми леко надясно, ходих на реглаж , но ми казаха че е добре.

    Не ми ускорява веднага след натискане на газта / ускорява но плавно/ , след известно време изтегля добре , авно като достигне някакви обороти или нещо подобно.

    И последно като я взех трудно включваше на първа. Регулираха ми я , но сега като че ли пак включва трудно понякога

  15. при мен на дисплея могат да се показват 4 неща - моментен разход, оставащи километри за изминаване, и още 2 . От това което чета тук явно са - среден разход и изминати километри от рестартиране на компютъра

×
×
  • Създаване...