Премини към съдържание

volk@nos

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

За volk@nos

  • Рожден ден 09/16/1974

Местоживеене

  • Град
    Видин

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    1.6 16v

volk@nos's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. volk@nos

    Отново не ще да пали!

    Когато завъртя ключа не се чува онова завъртане на стартера само някъв лек шум(като виене)-това е.Не знам как да го обесня по точно не съм много наясно.На бутане пали:D само.Акумулатора е като нов пробвах го.Пробвах и с друг,но пак не става.Някой ако знае нещо повече моля да сподели,но определено е нещо по електрическата част,но какво....
  2. Привет на всички колеги. Преди време бях на електричар заради проблем с паленето като си мислех, че е стартера,но не беше.Човекът я оправи уш,но не искаше да ми каже каквъ е точно проблема-разбирам го, все пак това му е хляба.След няколко седмици спря да пали .То се е видяло ,че пак ще я карам.Въпросът ми е някой знае ли какъв точно може да е проблема, щом не е стартера.Извинявам се предварително за невежеството но може ли да е бендикса и къде е точно се намира той.Благодаря предварително.Поздрави. :mitsu-smiley: Каризма 1.6 16 v 1996г.
  3. Привет на всички.Някой може ли да ми каже каде се намират релето на ел.стъклата и релето на abs.ABS-a ми светна на таблото(лампата)когато спряха и ел.стъклатаhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_hmm.gif (странно).Отпред под капака (бушоните) са си в ред .http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/help.gif
  4. Благодаря ти колега,беше прав за машинката.Всичко е вече :good:
  5. Постоянно ми светят и трите стопа
  6. Здравейте колеги ,някои може ли да ми помогне като ми каже как да си изключа лампите на спирачките и третият стоп.Проверих бушона отпред под капака,но не е от него.Благодаря предварително :mitsu-smiley:
  7. volk@nos

    Съединител

    Развих отгоре хид.магистрала(при помпата с казанчето) и забелязах ( малко късно),че само всмуква ,а не изхвърга масло - това нормално ли е ,да не би да е горе проблема,когато натискам и пускам педала не трябва ли да се губи маслото в казанчето(то си стои все на едно ниво).Посаветвайте ме колеги какво да направя. :help: Благодаря предварително.
  8. volk@nos

    Съединител

    :mitsu-smiley: Здравейте колеги.Купих си ремонтен к-кт на долен изпълнителен м-ъм за съединител,но нещо не ми се получава поставянето и обезваздушаването.Не знам каде е причината.Възможно ли горе да е станало нещо,щото като натискам педала хидравличната магистрала всмуква и исмуква , :icon_hmm: , но количествота масло не се губи от казанчето,възможно ли е да се е откачило нещо.Педала си е мек.Може ли някой да ми помогне :icon_hmm: като ми опише цялата процедура по ред.Ще съм много благодарен ако някой отдели от времето си и ми помогне. :mitsu-smiley:
  9. Погледнах всички предпазители и релета,всичко ми изглежда ок.по натам не ми е в компетенцията,ще трябва маи да ходя на ел.доктор.Благодаря все пак за отговорите.
  10. Здравеите колеги.Наскоро си купих :mitsu-smiley: 1.6 96г.,но не ми светят късите светлини и ел.стъклата не бачкат,вярно бутончето(главното) забелязах,че е счупено,проверих предпазителите(и двата) отпред под капака,всичко си е наред :icon_hmm: мисля . :help:
×
×
  • Създаване...