Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

staninn

Потребител
  • От него общо

    26
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    sofia

staninn's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Продавам Мицубиши Паджеро 2.5 ТDI 1994г-ел. стъкла и огледала, подгрчшане на седалките, сменени ремъци ролки, нови гуми, нов акумулато, сменена демпферна шайба, регистриран, платен данък, ГО, технически преглед до 2015 http://postimg.org/image/wg7c22xa7/ http://postimg.org/image/ibc3e1a6b/ http://postimg.org/image/ff41p3ntb/ http://postimg.org/image/7azk7ob9x/ http://postimg.org/image/j10ydd28l/ http://postimg.org/image/cersmb1vz/ цена 3200 лв.
  2. Паджеро, а причината, е че са изпуснали Мерси за отговора
  3. Здравейте, искам да попитам някой има ли идея, къде сменяват уплътненията на вратите за кола?
  4. ОК, а има ли вариант за по-бърза доставка и къде трябва мина капаро да оставя?
  5. Филма, за мене пордължава, оказа се ,че шайбата не е балансирана http://postimage.org/image/3lj7opsib/ http://postimage.org/image/gd1z8w73b/ http://postimage.org/image/6y2n8yzo5/ Така изглежда шайбата, според монтьора по номер на рамта не била същата, според хора където продават била същата, общо взето голям цирк...
  6. Намерих я шайбата доста лесно на цар Симеон, общо взето във втория магазин-незнам защо толкоз трудно е било да я намерят преди Благодаря ви за съдействието!
  7. Отговарят разбриа се... Двигателя знам, че е 4D56,а пище 4D55, гледаха го казаха. че е с интерклуера който е само 4D56, но видовете шайби за него са няколко... До другата седмица ще изчкам да видят какво се случва в Хюндай и дано да я намерят, ако не има ли вяриянт по самият вид на шайбата да се намери?
  8. Не става дума за злоупотреба, а за това, че по номер на рамата ще ти излезе старото купе, ще ти го постна довечера, но просто няма да излезе правилната, даже май ще излезе, че двигателя е 2.3 а той е 2.5.
  9. Ами мина в КАТ без проблеми... Ще изчакам другата седмица просто казаха, че я били ианмерили в Хюндай същата, иначе по номер на рамта излиза старото купе-L048, а моето е следващото
  10. Монтьора при който беше колата
  11. Еми Ок, ще изчакам до другата седмица да видя ще могат ли да намерят шайбата и ако не става ще пиша едно ЛС ако може, за да се види какво може да се направи Мерси
  12. А колко време отнема горе долу?
  13. Ама в София ли се рециклират или в Пловдив?
  14. Бе това е, че по номер на рамта не пасва... А за рециклриане ми казаха, че не се балансират добре и ставали проблеми после(поне за някакъв сервиз в Пловдив)
×
×
  • Създаване...