Премини към съдържание

krasch

Потребител
  • От него общо

    95
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което krasch е написал

  1. Всичко е много хубаво за горивната клетка с едно изключение, още не е измислено как да се оправят със спирането на производство на водород при спускане на наклони. Или казано по друг начин, горивната клетка произвежда водород постоянно, и като се пускат наклони производството продължава. Този водород се събира в колектори. Питах какво става с него, никой не ми даде задоволителен отговор. Ако двигателя е натоварен постоянно, няма проблеми, но при автомобили няма такъв режим постоянно. Затова се въздържам от монтирането на горивна клетка.
  2. krasch

    Габрово

    13.00 е много рано, има Ф1 до към 12.45 и докато се добера до Габрово и то с жената и детето, ще стане 15.00
  3. krasch

    Габрово

    Мен ме няма в списъка, значи не съм поканен, а съм 1/2 Габровец, все пак жената жената е Габровка и може да се окаже, че съм повече от 1/2 Габровец. Но щом нямам покана...............
  4. http://www.dnes.bg/crime/2011/03/09/s-pryst-na-spusyka-apashi-zarediha-benzin-na-avanta.112987 като гледам, май ще стане всеобща практика , дано не се стига до там
  5. По мое виждане нещата стават много зле, не е само цената на горивото, а е всеобщата стегнация на пазара. Аз не виждам как ще намалят данъци, акцизи и тем подобни приходи на държавата, като работещото население намалява с всеки изминат ден. 1/3 работещи издържат останалите 2/3 държавни служители и пенсионерите, и като тези 1/3 намяляват от къде ще се издържат останалите 2/3. И най-лошото че с намаляванета на работещите, разхода на държавата се вдигат, а приходите намаляват. Проблема е в управлението на държавата и никакъв контрол върху монопола и тяхната печела, допускането на картели, който си правят изгодни цени само за тях. Ще изляза на протеста точно за това, и дано да сме повече хора. Казвам стига с тази робска примиреност. А забравих да спомена, че в тази 2/3 влизат и 1 500 000 долни черни цигани.
  6. krasch

    Честит 8-ми МАРТ

    Честит празник на всички дами
  7. krasch

    ЧРД на krasch

    Благодаря на всички за пожеланията, да сте живи и здрави. Ваньо, не е проблем да почерпя, но не е добре да черпиш предварително А за Габрово, какво да ти кажа, нали жената е Габровка - виж на какво ме научи :):);););):) Обещавам на следващата среща да почерпя, даже може да се пише ОБЕЩАНО
  8. Аз останах с впечетление, че ще има само вечери. За обядите ние и без това няма да сме в хотела. Предлагам да се разберем дали ще има обяд в събота или няма да има.
  9. krasch

    Да се похваля с ксенона

    Да точно така, но след 4-5 сек. не всетва с пълната си мощност. За да заработи ксенона в нормален режим са необходими 110-120 сек.. Присветването при заводските би-ксенони не става с светване на крушката.Всички ксенони работят по един и същи начин, няма такива които загравят по-бързо. При тях има една преграда, която покрива 1/3 от лъча, при преминаване на дълги тази преграда се вдига. При мен това се получава с електромагнит, виждал съм и решение с електромоторче. Цялата работа, е че тази преграта пуска селия диаметър на лупата при дълги и закрива 1/3 при къси. При би-ксенона Н4 има моторче което движи сама крушка, защото там рефлекторите са с два фокуса, един за късите един за дългите и така се получава пак присветване.
  10. За Смолянско са задължителен атрибут Ако искаш да стоиш на паркинга до бензиностанцията на Петрол и да чакаш някой да ти даде вериги или да си купиш от там на стократна цена не взема. Гледам си 4х4, може и да те пропуснат полицаите, но когато е опастно, не пропускат коли без вериги освен, ако не си 4х4.
  11. Подкрепям колегата, но нека все пак и другите да кажат
  12. Благодаря Васко, ще взема да звъна на мойта връзка да има каже да не закачат ВТ5115 Вериги нямам а и май на мен няма да ми искат останалите неща са май в колата, но за всеки случай ще ги проверя.
  13. Айде за мен още една двойна стая
  14. Васко, пиши ми още една двойна стая + апартамента.
  15. Дойде време и аз да се запиша за едно апартаменче Васко до няколко дена ще пиша дали ще искам още една двойна стая и още един апартамент.
  16. Аз от там си взех всичко, не знам къде да те пратя другаде. Има един майстор Коко, това е тел. обади му се може нещо да намери 0888 13 50 77, кв. "Малинова долина" ул. "Първа", гр. София. Мотора губи ниските обороти, чистих моторчето и се пооправи за месец, но сега пак почна да се ебава. :mitsu-smiley: каризма имам, и с нея да чукна на дърво нямам никакви проблеми
  17. При мен скъса веригата, и като отворих ме , реших да сменя всичко това, да не отварям пак. И целия проблем дойде от тези два датчика, в Нисан я тестваха и нищо не откриха, казаха всичко е наред, и с това наред, кутията влизаше в сервизен режим, след 10 посещения в Нисан се отказах да ходя там. Но беше късно вече, веригата беше скъсана. За здрави не съм много убеден вече, сега пак имам проблеми, не с кутията а с двигателя или по точно с управлението.
  18. Хидро-трансформатора, веригата, позиционера, тези два датчика то май стари останаха само дисковете и корпуса Е нисан, толкова могат хората, за доволен как да кажа, не съм изобщо доволен.
  19. Не не съм още я караме колата, тя стана не продаваема след такъв ремонт. Да я подаря на някой да я кара-няма да стане . Моята беше с два датчика и целия проблем тръгна от тях.
  20. И аз си напатих с един Нисан, с такава кутия, на този адрес намерих всичко за ремонта. Другия е отстрани на кутия.
  21. гр. София ул. Козлодуй №4 GSM: 0887 740 086 e-mail:avtomatic@abv.bg Попитай тук, със сигорност има И си смени двата датчика на кутията/ вървят двата в комплект/ не се сменят по-единично.
  22. krasch

    mitsubishi carisma msx

    Честито съгражданино , кога ще я видя тази каризма с "веригата" Много безаварийни, ако искаш съдействие за маслата ми се обади.
  23. Ок вие го гледайте там, аз като свърши ще ви намеря. Къде се намира тази пицария ?????
×
×
  • Създаване...