Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Alexman

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Перник

Интернет контакт

  • ICQ
    103940926

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Toyota Celica

Alexman's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги, Знам, че няма много перничани тук, но все пак... Миналата седмица във вторник (08.11.2011) рано сутринта в Перник пред блок 46 на ул. Гагарин някой ми е счупил съвсем умишлено задното стъкло на колата (Toyota Celica 93-та година, черна) с камък. Беше си паркирана съвсем нормално и на никой не пречеше. Молбата ми е: ако има перничани тук и някой разбере нещо или дочуе, да ми каже. Едва ли ще предприема саморазправа с извършителя, но поне искам да знам защо...? Никой не е застрахован от подобна щета и за това Ви моля да ми помогнете. Благодаря предварително.
  2. Alexman

    Перник - срещи

    Поради ранното стъмване през зимните месеци, срещите се преместват в 14:00ч.!
  3. Alexman

    Перник - срещи

    Ето снимките от днешната среща: http://forum.mazdabg.com/user_pics/IMG_0323.JPG http://forum.mazdabg.com/user_pics/IMG_0324.JPG http://forum.mazdabg.com/user_pics/IMG_0325.JPG http://forum.mazdabg.com/user_pics/IMG_0326.JPG http://forum.mazdabg.com/user_pics/IMG_0327.JPG http://forum.mazdabg.com/user_pics/IMG_0328-2.JPG http://forum.mazdabg.com/user_pics/IMG_0329.JPG http://forum.mazdabg.com/user_pics/IMG_0330.JPG
  4. Alexman

    Перник - срещи

    Следващата среща ще бъде на 11-ти (по-следващата неделя)? Ще има ли митсубишита?
  5. Здравейте, Пиша от името на Фен Клуб МАЗДА в Перник и вече от около половин година се мъчим да увеличим бройката на колите по сбирките ни в града, но без успех за съжаление и за това приканваме и другите японски марки да се присъединят към нас. Срещите са: Всяка 2-ра (втора) и 4-та (четвърта) неделя от месеца в 16:30ч. на спортна зала "Миньор" от към автомивката. http://forum.mazdabg.com/user_pics/pernik-sreshti-map_thumb.jpg Заповядайте!
  6. Няма смисъл да пускам снимки, защото цялата японска среща се състоя от 3 Мазди... Когато се разбирахме за датата, не се съобразихме с това, че са празници и то така стават нещата... Ще пиша отново, когато има друга Японска Среща в Перник!!!
  7. Ето линк към нашия форум с повече инфо за срещата: http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?p=147338#147338 Данчо, Васко, надявам се да дойдете!
  8. Ето го и Данчооооо :icon_clap: Много се радвам, че ще се съберем!!! Сега изчакваме тука и по другите форуми да се появат още хора и на нашия форум ще пуснем тема с точното време и място на срещата, като съответно ще постнеме линка навсякъде, за да можете да следите :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  9. Еееее, Васе, знаех си че на тебе мога да разчитам! Ше стискам палци да ти дадат книжката по-бързо!
  10. Няма да ни изселят или да ни бият, споко! Дори един от наще има гоУф 2-ка, ама я продава... Веднъж качи ли се човек на японска бегачка и повече друго не иска :drinks:
  11. Здравейте фенове на Mitsubishi ние сме от фен клуба на Mazda в Перник и искаме да направим една среща на японските автомобили Стига с тия "гоуфове" и BMW-та в нашия град! Има ли перничани тук или няма?
×
×
  • Създаване...