Премини към съдържание

Highvoltage

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Highvoltage's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги, да ви уведомя ,че вече има 11 официално записали се коли Елате и вие,за да си прекараме готино!
  2. Здравейтe колеги, Крайния срок за записване е 30 април,така че има време да помислите. Очертава се да се спи в комплекс Атлантис в Бургас,като за нас ще направят отстъпка ако сме повече хора и ще можем още по-евтино да минем! В този комплекс си има дискотека и два басейна,като се вдигне градуса на настроението, сваляме гащи и се цопваме през ноща ;) Идеи за мероприятието има,но засега се крие и ще бъдат съобщени на пресконференция един ден по-рано! Тоест на 4 юни ще има събиране и разясняване на всичко. Ето и сайта ,на който може да коментираш и да се запишеш: http://sitekreator.bg/gumball/index.html
  3. Колега Nikon, разбирам Ви,но нашата идея е съвсем друга. Много хора и по другите форуми ги дразни,че се казва "Gumball BG",но в крайна сметка какво значение има името . Идеята си остава една и съща. Ние не искаме да събираме ферарите и ламбота само,а да съберем хора ,които искат да се позабавляват малко,да попътуват и така. Иначе и на нашия "Gumball" ще има бързи коли. Ще има z3- 300 коня, Ауди - RS6 - 400 коня и още. Те идват за идеята! Но както и да е ,всичко е мирно и спокойно
  4. Точно затова е "Gumball BG" Защото малко хора могат да си позволят да карат ферарита,а и още по-важното е ,че тук става въпрос за контакти и изкарване! Разбира се ,че не можем да се сравняваме с истинския Gumball! Ако всички си мислят ,че това ще е гонка и не можете да устоите някой с VW да ви задмине,наистина не е за вас. Важна е идеята за обединение! Ето и сайт,на който ще можете да се запишете и да коментирате там във форума: http://sitekreator.bg/gumball/index.html P.S. Не бъдете песимисти !!! Елате да се забавляваме! Даже и германците се опитват да направят нещо подобно!
  5. Колеги ето и трейлъра на мероприятието! http://video.data.bg/41/Спорт/71834/gumball_bg Идеята е 3дни = 1300км из България! Тук се копира Световно известното рали "Гъмбол" ,но там го правят само богаташи със скъпи коли. Ние решихме да направим български вариант,с който каквото има Целта е приятно изкарване съчетано с нови контакти!
  6. Колеги, дойде време за записване! Ето и официалните правила,които трябва да знаете! Записването започва от утре,но утре ми е много натоварено и няма да мога да влезна във форума. GUMBALLBG Записване : 18 Март Краен срок за записване : 30 април Брой коли участници : 101 Дати: 5-7 Юни Събиране - 9h на площад "Ал. Невски" Тръгване - 10h Ден 1 Дестинации: София; Пловдив; Стара Загора,Нова Загора; Бургас - официална вечеря и купон по случая! Ден 2 Бургас; Варна; Шумен; Велико Търново - официална вечеря и купон (предполага се ,че ще се пристигне по-рано,така че всеки ще е свободен да разгледа) Ден 3 Велико Търново; Ловеч; Плевен; Враца; Монтана; София - събиране на площад " Ал. Невски " Всеки ,който изяви желание може да получи карта за намаление на горивата от Лукойл. Достатъчно е при записване да отбележите ,че искате. Хубаво е и да отбележите приблизително с колко пасажери ще пътувате. (пример: Анатоли Пенчев от София кола : алфа ромео 145;ауди а3 + 1 пасажер(2-3) - карта за намаление)) Забележка : 1.ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА GUMBALLBG НЕ ПОЕМАТ РАЗХОДИТЕ ПО ХОТЕЛИ ,ПЪТ И ЗАБАВЛЕНИЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ!!! 2.Всички участници използват услугата на един и същи ходел,за да може да се проведе мероприятието и замислената вечеря! 3.Всички участници в Gumballbg са задължени да внесат от 20 до 30 лв такса(предстои да се обсъди,но няма да е повече от тeзи суми!),според която ще получите фланелка + стикер за колата Ви! 4. ТОВА НЕ Е РАЛИ!ПОРАДИ УСЛОВИЯТА ,С КОИТО РАЗПОЛАГАМЕ НЕ МОЖЕМ ДА ГО НАПРАВИМ ТАКОВА! Поне за сега Не сте задължени да се движим в пакет,така че по-бързите няма да са спирани 5. ХОРАТА ОТ ПО-ДАЛЕЧНИТЕ ГРАДОВЕ ДА НИ СИГНАЛИЗИРАТ ЗА ТЯХ ЩЕ ИМА РАЗЛИЧНИ ВАРИАНТИ! За записване,контакти,въпроси и организатори: Стефан Любенов - тел. 0888437124 e-mail : breaker__@abv.bg Може и на лично тук във форума! Георги Полежанов - тел. 0889590447 Скоро ще има и сайт,на който ще може да се записвате! Гарантираме ,че информацията предоставена от Вас няма да се използва за нищо друго освен по предназначение!
×
×
  • Създаване...