Премини към съдържание

Bratoka

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Bratoka е написал

  1. Здравейте колеги , Засеках вчера по резервоар - 410 км сложих 48 литра което е почти 12 литра/100км, наполовината само градско. Мисля че не е толкова зле, но май и аз ще прехвърля на някой друг екран да не гледам разхода, че се депресирам
  2. Благодаря за поздравленията, Щом с сме с такива автомобили да се надяваме на дълга безаварийна експолтация Разхода ще го засека по резервоар ,мисля че до утре първият ще съм го изпразнил, и ще докладвам какъв е точно разхода. Но аз предварително бях запознат с разхода ама не можах да устоя на този дзвер и да не го купя особено сега с тези "примоции" хехехе.
  3. Здравейте, Аз пък в петък си взех моето ново Mitsubishi Outlander 2.4i Mivec CVT- Страхотен автомобил. Вече му навъртях 500км. Впечатление ми направи обаче че средният разход в града ми дава около 15.5-16, а извънградско около 12.3 л. Което на мене ми се струва малко множко, при положение че не я натискам и не вдигам повече от 120км/ч. Дали по-нататък ще се намали разхода? Но пък кефа цена няма :icon_rock:
×
×
  • Създаване...